Widok

- opinia

Nie polecam już tego sklepu i przestałam tam chodzić mimo że mam bardzo blisko . Dlaczego ? W dziale warzywa i owoce same zgniłki w wysokich cenach , nie można nic wybrać a tylko się ubabrać w tych gnijących sokach . W godzinach szczytu otwarta mniej niż połowa kas , długie kolejki wkurzonych ludzi . Mega brudne koszyki , i mam tam żywność wkładać??? Do tego strasznie drogo tam się zrobiło , jak w jakichś delikatesach . Porównałam ceny i np. parówki pewnej marki prawie 7 zł , identyczne w innym sklepie 4 zł . Ja się definitywnie obraziłam na ten sklep co nie szanuje klienta . Nie rozumiem tylko czemu ludzie całymi hordami się tam zjeżdżają - widzę to codziennie bo mieszkam na tej ulicy . Ludzie - miejcie trochę honoru!
Moja ocena
obsługa: 5

asortyment: 5

promocje: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

3.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem w czwartek to jest 02.04.2020r. w E. Leclerc chciałem zrobić zakupy nie było w tym czasie płynu dezynfekującego dla klientów sklepu a także rękawiczek ochronnych ja wiem że czasami klienci powinni mieć swoje rękawiczki ale ja nie będę płacił złodziejom za rękawiczki 100zł za 100 sztuk ponieważ mam ważniejsze potrzeby sklepy powinny mieć takie rękawiczki dla tych którzy nie mają.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry