Widok
no lzejszych niz te 380 to raczej nie zaloze, choc nie powiem, korcilo mnie zeby sobie zalozyc 330... ale sporo lzejsi ode mnie po jazdach na nich narzekali ze lapali sporo dziur/snejkow i sie blyskawicznie scieraly, wiec coz....
ale musze przyznac, ze te (380-tki) oponki sa lepsze niz sie spodziewalem :-)
ale musze przyznac, ze te (380-tki) oponki sa lepsze niz sie spodziewalem :-)
Peter :: SK :: napisał(a):
> Conti Explorer Supersonic (oraz nietestowane jeszcze Speed King
> SS)
> Miche XCR Mud
> Maxxis Minotaur 380 :-)
mam speed kingi ss /2.1 made in india/ od 3 miechow male opory toczenia na asfalcie, male kocki /na zdjeciach reklamowych sa jak kaniony w kolorado/ niestety szybko sie scieraja, opona niestety zapycha sie blotem i rzecz najwazniesza ... słonce rozkleja paski z boku opony wiec jak ktos trzyma bajka na balkonie w słoncu to polecam plazowy parawan :-)
> Conti Explorer Supersonic (oraz nietestowane jeszcze Speed King
> SS)
> Miche XCR Mud
> Maxxis Minotaur 380 :-)
mam speed kingi ss /2.1 made in india/ od 3 miechow male opory toczenia na asfalcie, male kocki /na zdjeciach reklamowych sa jak kaniony w kolorado/ niestety szybko sie scieraja, opona niestety zapycha sie blotem i rzecz najwazniesza ... słonce rozkleja paski z boku opony wiec jak ktos trzyma bajka na balkonie w słoncu to polecam plazowy parawan :-)
msx napisał(a):
> czyli az tak kiepskie ??
No są fajne przez tydzień. Potem już pół bieżnika nie ma. A najlepsze jest to ze te kwadratowe klocki bieżnika są puste w środku !!!! Jak opona się ściera to robią sie w klockach dziury !! 2 dnia miałem ostre hamowanie na asfalcie i se dziury w bieżniku porobiły.
> czyli az tak kiepskie ??
No są fajne przez tydzień. Potem już pół bieżnika nie ma. A najlepsze jest to ze te kwadratowe klocki bieżnika są puste w środku !!!! Jak opona się ściera to robią sie w klockach dziury !! 2 dnia miałem ostre hamowanie na asfalcie i se dziury w bieżniku porobiły.
www.trek.gd.pl
chcesz wiedziec jak rozpoznac dobrą i przedewszystkim trwałą opone niesłuchaj tych dziadów w sklepach unas bo oni sprzedaja tylko to co jest im wygodne!!gdzie maja najwieksze rabaty i jest blisko hurtownia.
http://www.erowery.pl/go/_files/?file=article_vittoria_tech.html
patrz tak samo jak na sprzet na tecniczne informacje opony opon o wysokim TPI !!! niektórzy producenci podaja dodatkowo ilosc warst gumy wiekszosc ma tylko 2 najlepsze ok 4
msx napisał(a):
> czesc,
>
> co sadzicie o oponach schwalbe ? (jimmi i black jack).
> chetnie wysłucham kazdej opinii.
>
> pozdro
http://www.erowery.pl/go/_files/?file=article_vittoria_tech.html
patrz tak samo jak na sprzet na tecniczne informacje opony opon o wysokim TPI !!! niektórzy producenci podaja dodatkowo ilosc warst gumy wiekszosc ma tylko 2 najlepsze ok 4
msx napisał(a):
> czesc,
>
> co sadzicie o oponach schwalbe ? (jimmi i black jack).
> chetnie wysłucham kazdej opinii.
>
> pozdro