Widok
Rzeczywiście widać, że nowy... Człowieku, nie czujesz chyba idei i klimatu na takich rajdach!
Co z tego, że nie wiadomo kiedy są wyniki, co z tego, że było mało miejsca do spania, czy co z tego, że mało było pryszniców? To są tylko szczegóły do których delikatne panienki się przyczepiają :)
Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym rajdzie!
Co z tego, że nie wiadomo kiedy są wyniki, co z tego, że było mało miejsca do spania, czy co z tego, że mało było pryszniców? To są tylko szczegóły do których delikatne panienki się przyczepiają :)
Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym rajdzie!
ta zupa to jakies nieporozumienie, w miseczce plywalo z pol kilo selera, 10 cebul, 1/10 ziemniaka i jakas parowa, ktora, sadzac po odcieniach, musiala zrobic harpagana. ;)
same smakolyki. nie pamietam aby na ktoryms poprzednim harpie serwowany byl podobny wynalazek. zamiast naklejki czy innych cudow w postaci 3 kartek, wolalbym jednak jakas normalna grochowa.
same smakolyki. nie pamietam aby na ktoryms poprzednim harpie serwowany byl podobny wynalazek. zamiast naklejki czy innych cudow w postaci 3 kartek, wolalbym jednak jakas normalna grochowa.
no wybacz ,że nie czuję tego, jak można tak olewać ludzi, no nie wiem jak można nie mieć czasu na wklepanie na stronie infa o terminie podania wyników, no taki delikatny jestem,że jak płace 90 dych to chcę znac nawet tak utajnione informacje jak data publikacji wyników, .......i do nastepnego harpagana oczywiście
Mogłeś zapłacić wcześniej. Byłoby taniej. To raz. A dwa, nikt Cię nie zmuszam do wydawania kasy i oczekiwania na wyniki, bo na nie czeka się na Harpie zawsze. Jeśli startujesz tylko dla zobaczenia swojego nazwiska na liście to daj sobie odrazu spokój.
Zamiast okazywać radość z ukończenia z*******ej imprezy, masz pretensje o jakieś duperele. Do tego jako anonimowy ktoś tam... Taka niepisana reguła na forum z poprzednich edycji, jeśli krytykujesz, podawaj swój numerek.
Mimo to pozdrawiam i gratuluję ukończenia.
Bynio (710)
Zamiast okazywać radość z ukończenia z*******ej imprezy, masz pretensje o jakieś duperele. Do tego jako anonimowy ktoś tam... Taka niepisana reguła na forum z poprzednich edycji, jeśli krytykujesz, podawaj swój numerek.
Mimo to pozdrawiam i gratuluję ukończenia.
Bynio (710)
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
Uwaga słuszna tylko po co ta agresja?
Musze powiedzieć że spodziewałem sie że dzięki SportIdent na rowerowej wyniki przedwstępne pojawią się jeszcze w sobote wieczorem a najpóźniej rano. No ale poczekamy, ze swojego wyniku i tak jestem bardzo zadowolony :).
Trasa była bardzo fajna. Co do organizacji to ja miałbym jedynie uwage do wrzasków w nocy, no i może by się więcej stanowisk do wydawania/odbierania chipów przydało. Poza tym super :D.
Musze powiedzieć że spodziewałem sie że dzięki SportIdent na rowerowej wyniki przedwstępne pojawią się jeszcze w sobote wieczorem a najpóźniej rano. No ale poczekamy, ze swojego wyniku i tak jestem bardzo zadowolony :).
Trasa była bardzo fajna. Co do organizacji to ja miałbym jedynie uwage do wrzasków w nocy, no i może by się więcej stanowisk do wydawania/odbierania chipów przydało. Poza tym super :D.
Nie wiem jak inni, ale ja takich jak Ty nie życzę sobie na trasie Harpagana. To jest impreza na nieosiągalnym, jak na razie dla Ciebie pułapie kultury. Mam nadzieję, że nie spotkam nigdy na trasie równie niekulturalnego uczestnika. Piękno tej imprezy polega właśnie na wzajemnym życzliwym podejściu do współzawodników.
Dość narzekań marudy - wyniki są i powiem tylko, że bywało lepiej :)
Dość narzekań marudy - wyniki są i powiem tylko, że bywało lepiej :)
widać,że wyznawcy harpagana są bardziej zgryxliwi niż wyznawcy ojca dyrektora, nie było moim zamiarem nikogo obrażać i nikogo o nic oskarżac, najnormalniej w swiecie chiałem zwrócic uwage na to,że strona w zakłądce "Wyniki" jest do luftu, ta zakładka to było dno, nie może tak byc,że organizator nie informuje uczestników kiedy ogłosi wyniki bo to sprawa kardynalna, prosze nie ujadac na mnie za ten post bo widze,że 3/4 ujadaczy nie zrozumiało 95% jego znaczenia i celu