Widok
orkiestra która grała na sylwestra nie polecam
byłem ze znajomimi na zabawie sylwestrowej aranrzacja ok przygotowanie do imprezy ok ale orkiestra niech ją szlag trafi non stop[
polka polka aż do zwiednięcia uszu typowa muza dla drewniaków osoby młdsze nie mają co tam szukac aczkolwiek bendąc dwa lata temu było super muza mieszana i każdy znalazł coś dla siebie
polka polka aż do zwiednięcia uszu typowa muza dla drewniaków osoby młdsze nie mają co tam szukac aczkolwiek bendąc dwa lata temu było super muza mieszana i każdy znalazł coś dla siebie
Moja ocena
Sala Bankietowa Złota Rosa
kategoria: Imprezy - organizacja, animacje
jakość usług: 6
kreatywność: 4
dodatkowe usługi: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 4
4.8
* maksymalna ocena 6
ja tam nie narzekam, co roku uczestniczę w imprezach w Złotej Rosie i bardzo mi się podoba. Jestem młoda osobą i wraz ze znajomymi lubię się tam bawić. Orkiestrant gra świetną muzykę zarówno dla starszych jak i młodych ludzi, więc puknij się w głowę. Organizatorzy, za tę cenę, naprawdę dokladają wszelkich starań, żebyś był/była zadowolony/a, bo za te marne pieniadze, które płaci sie za wstęp to ja bym sie nie fatygowala z wystrojem stołów i podawaniem kawy i herbaty do woli i jeszcze w sylwka podaja szampana. Poza tym, jak wspomnialam, muzyka jest co roku świetna. A jak chcesz isc na typową dyskoteke to kierunek Sopot, Gdansk!