Widok

pamiętają nr tel i zamawiane z niego adresy

ostatnio na grubej imprezie chciałem już jechać do domu, ale jakoś mi wyleciało gdzie jestem, a koledzy nie chcieli podać adresu, a pani dyspozytora, kiedy zacząłem tłumaczyć: "wie pani, we wrzeszczu ...", powiedziała adres pod którym byłem, bo stamtąd wcześniej zamawiałem. dobra opcja.
Moja ocena
Komfort Taxi kategoria: Taxi
obsługa: 4

jakość usług: 4

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
to jest program taxi hahha,wszedzie go mają;] Wiec komfort nie zabłysnął;]]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie prawda, z tego co sie orietuje to jedyna firma korzystajaca z takiego oprogramowania
Coś widze słabo znasz system firm taxi ;]
Jesli zamówisz w innej firmie w bazie danych zapisze sie ostatnie zlecenie(adres pod który zamówisz),zamawiasz w komforcie-wiec tam maja ostatnie adresy zapisane pod Twoim nr. telefonu, system działa w kazdej firmie ;] W jednym są "Palmtopy", w jednych program Taxi-gdzie równiez tak to działa-Palmtop-to jedynie udogodnienie dla kierowcy i centrali.Komfort był ostatnią z firm które wprowadziły system komputerowy,2 lata temu pracowali na "klockach",wpisujac adresy w Wordzie ;],i wizualizujac taksówki na specjalnej tablicy z rejonami,stary,prymitywny sposób,wszystko odbywało się na "radiu" ,potwierdzanie ,wysyłanie zlecenia, wiec drogi kolego,jestes w wielkim błędzie,i najlepiej się nie wypowiadac na temat,o którym nie ma się zielonego pojęcia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Klocki skończyły się w lipcu 2009 r.Przy numerze identyfikowanego Klienta przez centrale, wyświetlają się wszystkie adresy na które zamawiał taxi.Jeżeli chodzi o system N-Cabs to w Gdańsku mają go dwie firmy,druga firma to As-Taxi.Jest to licencjonowane oprogramowanie zleceń dedykowane dla firm TAXI.System serwera spięty jest z centralą telefoniczną.Palmtopy w tej sytuacji są nieodzownym elementem a nie jedynie udogodnieniem.Nie wszystkie firmy TAXI w Trójmieście mają zintegrowane systemy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam rownież Taxi Komfort. Jeżdzę czesto taxi i komfort jest najtanszy. Kilkakrotnie natrafiłem na Pana o numerze bocznym 46, miły młody człowiek. Szybki dojazd. polecam ( numer komfortowy to chyba 121)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
chyba jedyny kierowca który jest miły w tej firmie! ogolnie to przycinaja na rabatach cwaniaki zalezne 30% jest od dystansu jaki pokona taxowka , 10-20-30% co to za rabat! wole jezdzic z Dajanem czy tez Asem i wiem ze 10% to 10% a nie taka sciema z rabatem kierowcy komfortu sami do konca nie znaja zasad dawania rabatow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie Romanie progresywne rabaty to już historia w Komforcie.Jak Ma Pan wątpliwości co do uczciwości kierowcy,proszę wziąc paragon i zgłosic na baze niezgodnośc.
do góry