Widok
parę ważnych rzeczy
Atmosfera jest super, przytulnie, miło. Większość czasu spędzam na spinnigu u Pani Kasi. Jest to przesympatyczna, uśmiechnięta,profesjonalna osoba (wielki pozytyw). Świetnie dobiera podkłady muzyczne, aż chce się "jeździć" i dawać z siebie jak najwięcej:). Jeżeli chodzi o zajęcia fitness polecam step u Pani Eweliny. Jej wyobraźnia co do układów choreograficznych nie zna granic:)Pani Asia daje niezły wycisk (potrafi nawet zabrać wodę)ale na pewno jej zajęcia dają szybkie rezultaty. Warto wspomnieć również o Pani Agnieszce (ciemne włosy, grzywka)- jest bardzo wyrozumiałą, ciepłą osobą. Jak w każdym miejscu zdarzają się drobne minusy. W damskiej przebieralni toaleta nie ma żadnego zamknięcia i można niestety zostać przyłapaną w niezręcznej sytuacji....druga sprawa dotyczy solarium.Nie zawsze jest tam Pani i ostatnio zdarzyło mi się pójść na łóżko stojące, gdzie tylko ktoś podleciał na górę aby ustawić mi czas i sobie zniknął a niestety kabina z łóżkiem leżącym nie ma żadnego zamknięcia tylko zasuwane drzwi które każdy może rozsunąć. Trzecia rzecz która się mi się zdarzyła to (niby przypadkiem)zabranie mi jednego buta wyjściowego, którego po 45 min. czekania udało mi się odzyskać....
Moja ocena
Akademia Fitness i Centrum Odnowy Biologicznej FIT ZONE
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4
oferta: 6
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6