Widok

partner/ka do biegania... Pruszcz Gd

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
hej, szukam kogoś z Pruszcza do wspólnego biegania, moze rower, rolki, siłownia, fitness...? nie ma jak wzajemna motywacja :))

ktoś chętny? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze chętna do biegania, chodze na siłownie profit gym, zapraszam w czwartki od 17, jestem wtedy dostepna dla PAn, sluzę radą i poradą, poza tym chce biegać wieczorami
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się chętnie przyłączę :) pisz na ciacho@ny.pl
A gdzie to bieganie i w jakim terminie? Może się przyłączę
hej, ja tam chętnie bym pojeździł na rowerze..:) aa z jakąś sympatyczną koleżanką..:)
hej dziewczyny to trzeba się jakos zorganizować, ja mam czas zazwyczaj chwile przed 19 i tak max do 19 30, takze około 45 min, wystarczy w zupełności, do mnie kontakt w mojej stopce poniżej, pozdrawiam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
możemy się rownież na rolki umówić , tylko nie wiem gdzie pruszczu są dobre trasy
też jestem chętna do biegania :)
rejony: centrum, "przed torami" :)
godziny: popołudniowo-wieczorne

jak ktoś chętny to: chiquita1988@o2.pl
Ja od wakacji nie biegam. Zamierzam się ruszyć z początkiem kwietina.
Godzina gdzieś w okolicach 18:50- 19:30 +/- 20mim. miejsce Stadion Miejski w Pruszczu ok 2-3razy w tygodniu biegam średnio 5-6 km(13 okrążeń) 35-45min. Zapraszam może się pościgamy;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ja jestem chętna w razie co pisz gossa14@wp.pl:)
Go, a z jakich okolic jesteś?

Inne tematy z forum Sport

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry