Widok

paskudni ścigacze!!

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
Czy was też tak w****iają samozwańczy "super kierowcy" , którzy zapieprzają po głównych ulicach slalomem?

Ja z reguły jeżdżę w godz. 14/15 po Gdyni, ul. Morską przejeżdżam kilka razy dziennie, i szlag mnie trafia jak jest ruch taki że więcej jak 60km/h nie pojedziesz i zapindala taki cwaniaczek 90km/h na łeb na szyję, często bez kierunków zmieniając pasy jak porąbany pomiędzy autami.

Po prostu jadę, patrzę w lusterko - widzę cwaniaczka, patrzę przed siebie - widzę że mam trochę odstępu od auta przede mną i już wiem że zaraz mi się wtarabani przed maskę cwaniak, a potem zrobi to samo z powrotem na drugi pas i tak dalej...

No cholera mnie bierze, przez takich idiotów odechciewa się jeździć!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak "Cross" , ale mało jest takich ,co potrafią tak jeździć.
Ale widziałem i takiego kierowcę na szosie , u którego zapalał się STOP za każdym razem , gdy z przodu zbliżał się jakikolwiek pojazd.
Tylko na rower nie reagował.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, i przez 5 kilometrów ten kierowca najeżdżał innym na tyły bo spieszył się do lekarza, który czekał na niego przy castoramie!
Może zacznijmy wjeżdżać na pieszych i lampy oświetlające jezdnie by ustąpić grzecznie świrom którzy pędzą na oślep z zawałem, wylewem i takimi tam...bo gdzieś tam na nich czeka lekarz!
Urocze!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry