Widok

paskudny sylwester

właśnie mi zakomunikowano, że nici z moich planów sylwetsrowych, ktoś mnie po prostu olał, i nawet ta osoba nie ma odwagi mi tego powiedzieć prosto w twarz, nie mam szczęscia do ludzi, wiecie jak to jest? czy ktoś tak jak ja nie ma zadnych planow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I ja nie mam planów na sylwestrową noc :( Doradźcie coś fajnego !!!
Oxy!doradzam Kaponierę w Gdansku, bo tanio, miła muzyczka i można mieć własny alkohol, ale warto mieć tam też własnych znajomych :)
Droga Aniu,

Rowniez nie mam towarzystwa w Sylwestra, dodatkowo mam
w ten dzien urodziny. Moze wymyslimy cos ciekawego.
Napisz cos o sobie, mozesz rowniez dolaczyc zdjecie jesli chcesz.
Wlasciwie to sam sie sobie dziwie, ze do Ciebie pisze, bo nie mam
w zwyczaju poznawac kogos przez siec.

pozdrawiam,

Bartek
Kaponiery nie poleca moja koleżanka Hen, która zna się na wszystkim i wszystko wie. MUSICIE to wziąć pod uwagę. Sylwestry są z reguly paskudne!!!!!!
nie zawsze wszystkim się wszystko podoba i nikt nie wie wszystkiego:) ja byłam w Kaponierze rok temu i bawiłam się świetnie. może dlatego, że byłam z fajnymi ludźmi, no i lubię się pobujać przy reggae. ale zgadzam się, że idea sylwestra najlepszą nie jest...
Jasne, jasne. Ale i tak Hen ma zawsze racje.
Autor: ania 28-12-2002 19:26 wyślij odpowiedź

właśnie mi zakomunikowano, że nici z moich planów sylwetsrowych, ktoś mnie po prostu olał, i nawet ta osoba nie ma odwagi mi tego powiedzieć prosto w twarz, nie mam szczęscia do ludzi, wiecie jak to jest? czy ktoś tak jak ja nie ma zadnych planow?

jestem w takiej samej sytuacji jak Ania i tez nie mam szczescia do ludzi...
hmm to ja, autorka tej mysli o sylwetstrze... taa do klubu to ja bardzo chetnie i zaraz ale z kim? jestem nowa w trojmiescie i nie mam tu zbyt wielu znajomych, wlasiwie nikogo na stopie przyjacielskiej, same zawodowe kontakty (oto wlasciwa nazwa kontakty) i w tym problem. ale zycze wam wszystkim swietnej zabawy, Naprawde!
No to może do Medyka???

Suuuperek SyLwEsTeR

oj ludki szkoda, szkoda, ze tak sie Wam sylwek pouklada

U nas w Drzewinie nie bylo fajnie tak jak zwykle.
Teraz bylo przerazliwie SUUPER;-)

Szkoda, ze sie do nas nie wybraliscie.
Zaprszam za rok;-)

Leszek

Ps. Kilka fotek z taj imprezy w dziale Galeriia na stronie: www.drzewina.gda.pl .

Inne tematy z forum Towarzyskie

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry