Widok

pawilon handlowy

Jestem ciekawa czy będzie budowany pawilon handlowo usługowy na osiedlu familijnym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieje ze to pytanie to jakiś żart!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani chyba nie w temacie. Buduje się, nawet nie pawilon a całkiem spore centrum handlowe. Ba, otwarte będzie już prawdopodobnie we wrześńiu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ale nie na familijnym tylko na osiedlu rodzinnym wiec uważam ze tamto pytanie było zartem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze mówiąc to tak blisko i domy w podobnym stylu, nie wiem czemu inne nazwy nadali - i to jeszcze rodzinne i familijne - masło maślane... Ale to prawda - gdzie na tym "familijnym" miałby stanąć pawilon handlowy, toć tam dom na domu;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
toć jo
pomiędzy domami, żeby ludzie sobie w okna wieczorami nie zaglądali
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
getto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dlaczego zart? mieszkam kawałek od familijnego i jak czegoś zabraknie musze jechać do delikatesów a to kawałek drogi a pozatym czasami mam ochote na ciepłe bułeczki na śniadanko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to może na każdym nowym osiedlu niech wybudują pawilon handlowy wtedy będzie idealnie co? jak się chce mieć pod nosem cieple buleczki to nie mieszka się na wsi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
albo robi się bułeczki samemu :)

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

do góry