Widok
paznokcie
Pani od paznokci podczas nakładania żelu pytała się przy mnie fryzjerki ile powinna trzymać je w lampie. Własnym uszom nie wierzyłam!!!!
Zdecydowanie nie polecam, kompletny brak profesjonalizmu.
Zdecydowanie nie polecam, kompletny brak profesjonalizmu.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Z naszej strony wyjasnilyśmy wszystko... Co jest latwe do sprawdzenia bo najzwyczajniej w swiecie paznokci zelowych nie robimy, nawet korekt, poniewaz zelu nie posiadamy. Właśnie z szacunku do klientow, którzy odwiedzaja nasz salon nie bedzie się wdawały w słowną pyskówkę.
Ps a kategorii, w której przyznała nam Pani 6 również na tym portalu nie ma.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Ps a kategorii, w której przyznała nam Pani 6 również na tym portalu nie ma.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Aspezja nie przejmuj się, zawsze znajdzie się Ktoś kto nabruździ..
Tylko najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ,że dana osoba nie ma jak dla mnie żadnych dowodów ,że była na tej usłudze...jakieś suche słowa bez pokrycia może napisać każdy
ludzie są różni, konkurencja nie śpi,a to co napisała pani Jola jest po prostu śmieszne.:-)) jakim trzeba być człowiekiem by takie rzeczy załatwiać publicznie.Więcej pokory .
Tylko najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ,że dana osoba nie ma jak dla mnie żadnych dowodów ,że była na tej usłudze...jakieś suche słowa bez pokrycia może napisać każdy
ludzie są różni, konkurencja nie śpi,a to co napisała pani Jola jest po prostu śmieszne.:-)) jakim trzeba być człowiekiem by takie rzeczy załatwiać publicznie.Więcej pokory .
ja również zgadzam się z brakiem profesjonalizmy w tym salonie.
Musiałem czekać na umówione ścięcie włosów, gdyż fryzjerka robiła sobie u kosmetyczki paznokcie.
Z wielkim szacunkiem, ale takie rzeczy personel powinien robić po godzinach pracy.
Na dodatek, nie bardzo słuchają co klient mówi. Ścięły mnie tak mocno, że wstydziłem się wyjść
Musiałem czekać na umówione ścięcie włosów, gdyż fryzjerka robiła sobie u kosmetyczki paznokcie.
Z wielkim szacunkiem, ale takie rzeczy personel powinien robić po godzinach pracy.
Na dodatek, nie bardzo słuchają co klient mówi. Ścięły mnie tak mocno, że wstydziłem się wyjść