Widok
Określenie czyjegoś poglądu politycznego jako faszystowskiego, może mieć dwojakie podłoże: zwykła inwektywa "ty faszysto!" (popularna w Rosji) lub faktycznie określenie tak kogoś, ktoś głosi poglądy bliskie ideologii faszystowskiej, co w przypadku wielu zwolenników i wyznawców PIS jest całkiem zasadne.
i to jest piękne w tym forum.... Gdyby nie prowokator Halewicz, byłoby nudno. Dziś przejrzałam kilka wątków forum i jestem pod wrażeniem. Zadziwiające jak wiele osób "łyka" ten haczyk.
Halewicz...dzięki, że nie ustajesz w swej aktywności.
Szkoda tylko, że kiedy już ci słabsi nerwowo zablokują Twoje wypowiedzi, nie będę miała powodu by zaglądać na forum...
Halewicz...dzięki, że nie ustajesz w swej aktywności.
Szkoda tylko, że kiedy już ci słabsi nerwowo zablokują Twoje wypowiedzi, nie będę miała powodu by zaglądać na forum...
A jak Miliusio Nam Panujący Admin137 mnie zabanuje za słowotok - to na znak protestu sam się zapiszę do PiSu.
Żeby go unicestwić "od środka" o_O
Żeby go unicestwić "od środka" o_O
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Grant me(..) the wisdom to hide the bodies of those people I had
killed today because they pissed me of
Grant me(..) the wisdom to hide the bodies of those people I had
killed today because they pissed me of
ad.
Jak zetjota, cytolog, KZ i reszta Prawych Wolaków zapiszą się do PO - obiecuję nie napisać ani jednego politycznego komentarza:)
do PO?,
ta platforma dostała torpedą instynktu zachowawczego rodaków (dla ciebie nieWolaku, teraz wolaków) i tonie, jak Titanic.
Powoli, jeszcze muzyka gra ale wszyscy wiedzą co się wydarzy :-(
Jak zetjota, cytolog, KZ i reszta Prawych Wolaków zapiszą się do PO - obiecuję nie napisać ani jednego politycznego komentarza:)
do PO?,
ta platforma dostała torpedą instynktu zachowawczego rodaków (dla ciebie nieWolaku, teraz wolaków) i tonie, jak Titanic.
Powoli, jeszcze muzyka gra ale wszyscy wiedzą co się wydarzy :-(