Widok
pediatra dziecięcy
Czy może ktoś polecić mi dobrego pediatrę dziecięcego, gastrologa dziecięcego i alergologa w Gdyni? najlepiej centrum, kamienna góra lub wzgórze max. i na NFZ oczywiście... Niedawno się tu przeprowadziliśmy z dziećmi i potrzebuję punktu zaczepienia... z góry dziękuję za odpowiedzi
Lajla na Wzgorzu Sw.Maksymiliana na ulicy Legionow jest Przychodnia w ktorej przyjmuje specjalista neonatolog, pediatra-doktor Renata Kollek.Moje dziecko jest pacjentem Pani doktor,podobnie jak wiele dzieci z forum z Trojmiasta.
Lekarka jest na bieżąco ze wszelkimi nowinkami, bierze udzial w sympozjach,jest ostrozna co do podawania antybiotykow,ma wywazone podejscie do sczepienia dzieci.
U mojego dziecka wykryła bardzo szybko problemy z napięciem miesniowym czego nie zrobil nawet neurolog.Dzieki niej trafilismy pod wlasciwą opieke osrodka.
Polecam,bo jest bardzo dobrym lekarzem i przyjmuje tam na ksiazeczke NFZ
Lekarka jest na bieżąco ze wszelkimi nowinkami, bierze udzial w sympozjach,jest ostrozna co do podawania antybiotykow,ma wywazone podejscie do sczepienia dzieci.
U mojego dziecka wykryła bardzo szybko problemy z napięciem miesniowym czego nie zrobil nawet neurolog.Dzieki niej trafilismy pod wlasciwą opieke osrodka.
Polecam,bo jest bardzo dobrym lekarzem i przyjmuje tam na ksiazeczke NFZ