Widok

pediatra na otwartej

witam
mozecie mi podpowiedziec ktory pediatra jest godny polecenia bo musze do jakiegos zapisac dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
żaden.. na bethovena natomiast dr. skowron. Przychodnia na Otwartej powinna zainwestować w nowy personel pediatryczny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokladnie tam nie ma godnego pediatry kiedys dr.Zaniewska jeszcze była do rzeczy ale niestety juz się chyba wypalila i co bylam z synem u niej to ciagle byl chory na ,,alergie,, choc wcale alergii nie mial dodam ze robilam testy ja chodze obecnie do inter medica na przeciwko cerfura do dr.Maciejczyk rewelacyjna lekarz z podejsciem ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam na otwartej dr Rycewicz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam pytanie, jak wygląda sytuacja z pediatrą w przychodni na Otwartej?
tak samo albo jeszcze gorzej. Rycewicz praktycznie nie ma, bo jest ciągle na zwolnieniu (to już długo trwa, więc chyba ma jakiś poważniejszy problem ze zdrowiem, więc ciężko powiedzieć kiedy wróci na stałe) a reszta to lepiej nie mówić. Poszukaj innej przychodni, tak będzie najrozsądniej, popytaj o lekarzy w przychodni Nowy Chełm na Beethovena, być może tam znajdzie się ktoś bardziej sensowny.
dzięki za odpowiedź, no raczej potrzebujemy dobrego pediatry, bo syn często choruje i jest dodatkowo pod opieką przychodni specjalistycznych.
ważne aby wszystko dobrze się skończyło
Przejrzałam sprawę, moim zdaniem pozostaje nam jeździć do przychodni na Morenie. Aż dziw bierze. Obecnie mieszkamy w małej miejscowości, ale w takim miejscu, że mamy na piechotę maksymalnie 15 minut do 3 różnych przychodni, do wyboru do koloru i z dodzwonieniem się nie ma kłopotu i wizytą w dniu zgłoszenia też nie...
Może ktoś jeszcze wypowie się na temat przychodni na Otwartej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na otwartej nigdy nie ma problemu z przyjęciem dziecka. Godni polecenia lekarze to Paprocki i Gierakowska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zależy mi na tym, żeby lekarz nie przepisywał od razu antybiotyku, aby miał rozeznanie w lekach specjalistycznych, czy obydwaj Ci lekarze tacy są?
dr Paprocki na pewno antybiotyk zapisuje tylko w ostatecznosci. czy ma rozeznanie w lekach specjalistycznych to nie wiem, wydaje mi sie ze tak bo to lekarz rodzinny. ma dobre podejscie do dzieci,sam jest tata dzieciakow w wieku wczesnoszkolnym. dr Gierakowska pracuje w szpitalu w Redlowie, ogromne doswiadczenie, bardzo konkretna. nam zawsze pomogla choc niektorym moze wydawac sie nieco oschla. mloda lekarka dr Czyzewska-Dudek jest bardzo dokladna, bardzo dlugo i dokladnie bada dziecko, moim zdaniem rowniez jest ok. dr Zaniewska raczej nie nadaje sie do dziecka ktore duzo choruje, ale rodzicom dzieci ktorzy chodza tylko na szczepienia i raz na jakis czas z drobna infekcja rowniez ja polecam, pomocna, nigdy nie odmowi skierowania na badania czy do specjalisty. ogolnie bardzo polecam ta przychodnie, nie zdarzylo mi sie zebym nie zostala przyjeta z dziecmi w dniu zgloszenia. jesli rozwazasz przychodnie na Morenie to odradzam, bardzo trudno tam dostac sie do pediatry ze wzgledu na duza ilosc pacjentow.
Dziękuję Ci za tak obszerną wypowiedź, bardzo mi pomogłaś.:)
do góry