Widok

pediatra

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
czy w Bojanie lub okolicy jest jakis dobry pediatra?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
we wtorek w Bojanie przyjmuje dr Pietkun w czwartek Dr Kotas-jest u nas nowa lekarka ze szpitala z oddziału dziecięcego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiec moze w Kielnie lub Koleczkowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W KOLECZKOWIE NIEMA A W KIELNIE CI SAMI CO W BOJANIE
Nie ma tak się pisze.
http://www.naszezdrowie.gda.pl/ tu sa wszystkie informacje
Co do dr Pietkun nasłuchałam się tyle dobrego, że bez wahania przeniosłam dzieci z Gdyni własnie do Niej. Własnego doświadczenia nie mam, za nami jedna wizyta.
Nasłuchałam się jednak tyle dobrego od "szkolnych" mam, że nie widziałam innego wyjścia jak przepisać dzieciaki do tej dr. Zmęczyło mnie śmiganie do Gdyni. Nie bywam u lekarzy często, wolę jednak by wiedzieli co robią kiedy ich potrzebuję. Dlatego wybór pad na tą panią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przemiła lekarz dr.Pietkun, a do tego skuteczna. Przeniosłam swoje dzieci z Gdyni do niej i jestem bardzo zadowolona. Więcej takich lekarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Popieram.Pani doktor Pietkun to ulubiona lekarka mojego synka.Dzieci za nią przepadają a rodzice cenią za fachowość.Naprawdę warta polecenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Bojano-NOWA GMINA, czyli fakty i czy warto (96 odpowiedzi)

Jeśli są jakieś błędy, to proszę o uwagi. Temat istotny, proszę o wzajemny szacunek w toku...

FRED - stacja kontroli pojazdów - proszę o opinie. (49 odpowiedzi)

Witam, czy można bezpiecznie oddać samochód do naprawy na stację Fred w Bojanie. Jest mi blisko,...

Hiena cmentarna (4 odpowiedzi)

Jak dorwę osobę, która kradnie kwiaty na cmentarzu w Bojanie, to przysięgam, że ręce połamie.

do góry