Widok

pediatra

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam. Od całkiem niedawna mieszkam w okolicy. Zastanawiam się nad wyborem pediarty w przychodni Gdańsk-Południe. Czy są mamy albo tatusiowie, którzy mogliby jakiegoś aktualnego tam pediatre polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do Joanny Kani, ale dlatego że mieszka blisko znamy się i w razie co możemy przyjść, a tak po za tym dużo nie napisze bo synek choruje raz w roku i to lekko więc lekarza nie odwiedzamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tak samo chodzę do dr. Kani i polecam. Pani doktor to starsza pani, ale bardzo ostrożna w wypisywaniu antybiotyków często wysyła na badania jak nie jest czegoś pewna. Mój synek do 4 lat często chorował i byłam tam często czasami byłam zła że znowu do tej pani dr. idziemy pewnie znowu nas gdzieś wyśle, ale lepiej mieć ostrożnego lekarza niż takiego co wypisze antybiotyk i już.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ta lekarka przyjmuje prywatnie? Szukam prywatnego pediatry, najlepiej Gdańsk - Południe ale niekoniecznie. Możecie kogoś polecić?
z tego co wiem to dr. Joanna Kania na prywatną praktykę lekarską na Kowalach, ale nigdy z usług prywatnych u Niej nie korzystałam chodzę do przychodni.
Bardzo dziękuje za podpowiedź.
Odradzam przychodnie na Jeleniogórskiej z dr Kanią i dr Radke. Straszne podejście do dzieci. Rzadko widziałam tak niemiłych lekarzy. Dr Kania to już przeszła samą siebie. Jak siedziałam przy biurku zadając Pani pytanie (a miałam ich kilka, bo byłam z kilkutygodniowym dzieckiem) , ta nagle wstała podeszła do drzwi, otworzyła je i powiedziała, że już czeka kolejny pacjent! Dodam, że byłam z 10 minut nie więcej... Już zapisałam się do innej przychodni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Powiem szczerze ze nie jestem w stanie uwierzyć w to co Pani pisze..drKania od 8 lat leczy skutecznie moje dziecko które urodziło się w 7 mcy ciąży..od pierwszej wizyty dr z wielka uwaznoscia bada syna i przede wszystkim nie jest typem lekarza który przepisuje antybiotyki bez wyraźnego powodu..jest to typ profesjonalisty dokładnego w tym co robi.zawsze zostałam wysłuchana i zawsze uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani doktor niewątpliwie jest specyficzna. Jest bardzo konkretna i wizyta jest krótka, zwięzła i na temat. Zawsze bardzo dokładnie bada dziecko i to jest najważniejsze. Ja też ją polecam.

Na Kowalach przyjmuje dr Zdzisław Janowiak, neonatolog pediatra z Klinicznej.
Byliśmy z naszym wcześniakiem na prywatnych wizytach. Koszt 120zl.
Polecamy doktora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam potwierdze ze pani dr kania nie jest miła przyjemna Lekarka sama się przejechałam na niej a owszem wiem bo często bywam z dzieckiem u nich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również potwierdzam, że dr Kania jest niemiła i wyprasza z dzieckiem kilkutygodniowym z gabinetu pomimo, że bylam z nim krótko. Skrobała ciemieniuchę o mojej córeczki Palcem(stare, nieokrzesane metody). Co do Dr Radtke również odradzam. Brak kompetencji, nie skupia się na rzeczach ważnych, a straszy diagnozą bez żadnego potwierdzenia. Nie skierowała nas do Chirurga gdy było to konieczne natomiast z łątwościa zarzucała moja niechlujność co do pielęgnacji dziecka, gdzie było to kłamstwem z jej strony. Z pewnościa w okolicy mozna znaleźć lepszą przychodnie i lekarzy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dr Gierasimowicz,? Bo widzę że jeszcze ona widnieje na Jeleniogórskiej jako pediatra?
Dr Gierasimowicz od dawna nie pracuje na Jeleniogórskiej
Nie polecam nas wyslala z zapaleniem pluc na sor tam po 6 h okazalo sie ze ze to tylko przeziebienie masakra
Który lekarz?

Inne tematy z forum Ujeścisko

Willa Migdałowa (5 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w niewielkiej odległości od ulicy Kartuskiej, którą szybko dojechać można...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Lagom (48 odpowiedzi)

Domy Lagom staną w kameralnym otoczeniu, na Ujeścisku. W pobliżu inwestycji znajdują się ciekawe...

do góry