Widok
peeling kawitacyjny
Byłam pierwszy raz na tego rodzaju zabiegu, efekty są widoczne natychmiast, cera bardzo delikatna i wygładzona, jestem zadowolona. Pani Kosmetolog uprzedziła o wszelkich odczuciach towarzyszących podczas zabiegu, przy masażu twarzy i maseczce mówiła w jaki sposób mam się odprężyć i relaksować, to było fantastyczne odczucie TAKŻE SZCZERZE POLECAM!!!! :)
Moja ocena
Salon Kosmetyczny Le Cil
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 5
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6
Ja zupełnie odwrotnie, NIE POLECAM. Kilka dni po zabiegu zaczęły na twarzy wyskakiwać mi krosty, poza tym zwykła regulacja brwi z henną kosztowała mnie 25 zł, a pod linią brwi mam rany (korzystałam już z regulacji wiele razy i zawsze moja skóra wyglądała dobrze). Ponad to kosmetyki, które są stosowane w gabinecie są z Ziaji - dobre, aczkolwiek liczyłam na coś znacznie (!) lepszego!!!
Typowe gruperki, wspolczuje wlasciciela tego salonu ze wspolpracuja z takimi ludzmi, kupi taka kupon za kilka groszy robi z siebie krolewne. Co za czasy...
Ja zawsze jetem zadowolona z uslug salonu juz ponad rok. I klamstwem jest ze sa tylko kosmetki ziaji, maja tam norela, bandi, clarene. A cena 25 zl za regulacje zmhenna to grosze, no moze nie dla gruperek...
Ja zawsze jetem zadowolona z uslug salonu juz ponad rok. I klamstwem jest ze sa tylko kosmetki ziaji, maja tam norela, bandi, clarene. A cena 25 zl za regulacje zmhenna to grosze, no moze nie dla gruperek...
Do Pani nieświadomej
nie wiem czy zdaję sobie Pani sprawę ale peeling ma na celu oczyszczenie cery. Krostki które się pojawiły to normalna oznaka, świadczy to o tym, ze cera się oczyszcza. Na jednym zabiegu niestety nie można poprzestać ponieważ nie przynosi on długotrwałych efektów. Dopiero seria 4-6 zabiegów nada cerze wymagany wygląd.
A co do kosmetyków Ziaji. Typowa Polka. Nie potrafi docenić polskiej naprawdę dobrej firmy. a poza tym jest różnica pomiędzy kosmetykami drogeryjnymi a kosmetykami profesjonalnymi. Mają one o wiele większe stężenia składników. Będąc niedawno w Warszawie zostałam zaproszenie do super-luksusowego salonu kosmetycznego gdzie regulacja z henną kosztowała 50 zł a reszta zabiegów przekraczała ponad 300 zł i salon kosmetyczny pracował właśnie na profesjonalnych kosmetykach zjaji i bielendy
A co do kosmetyków Ziaji. Typowa Polka. Nie potrafi docenić polskiej naprawdę dobrej firmy. a poza tym jest różnica pomiędzy kosmetykami drogeryjnymi a kosmetykami profesjonalnymi. Mają one o wiele większe stężenia składników. Będąc niedawno w Warszawie zostałam zaproszenie do super-luksusowego salonu kosmetycznego gdzie regulacja z henną kosztowała 50 zł a reszta zabiegów przekraczała ponad 300 zł i salon kosmetyczny pracował właśnie na profesjonalnych kosmetykach zjaji i bielendy