Widok

uphagen sie cieszy!!!

Gdańsk Dolne Miasto Temat dostępny też na forum:
cieszy się uphagen,że jego dworek zostanie odrestałowany i kamienice sąsiadujące-piękne ale jak kaaaaaaaaaaaazde piekno potrzebują;retuszu'czas najwyższy ażeby ratować te cuda mieszczańskiej archtektury!cieszy mnie to ogromnie bo jestem fanką tego zakatka gdanska-nie ma takich dzielnic o tak urokliwym klimacie...z tego chodżby powodu warto bylo przystąpić do unii.a okolica cudna -obale mit -ta dzielnica jest bardzo bezpieczna i ne prawdą jest to co mówią...wiwat dolne miasto-kiedyś nazywalo się -nowe miasto-myślę,że po rewitalizacji będzie wyglądać jak nowe miasto!!!
Moja ocena
Dolne Miasto kategoria: Dzielnice i osiedla
usługi i handel: 5

bezpieczeństwo: 6

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NA DOLNYM MIEŚCIE PRZY ULICY DOBREJ, NAD MOTŁAWĄ UPŁYNĘŁO MOJE DZIECIŃSTWO WIĘC MAM PRRZEOGROMNY SENTYMENT DO TEJ DZIELNICY.UFAM,ŻE -PAN PREZYDENT
ZADBA WRESZCIE O TĄ DZIELNICĘ,KT ÓRA W ODRÓZNIENIU OD PSEUDOSTARÓWKI JEST NAPRAWDĘ AUTENTYCZNA.
WARTO ZWIEDZAĆ DOLNE MIASTO,BO PIĘKNE JEST.
BEZPIECZNIE TEŻ.KAŻDEMU,KTO ODWIEDZI TĄ DZIELNICĘ RADZĘ PRZYJRZEĆ SIĘ PIĘKNYM KAMIENICZKOM.UWAŻNY OBSERWATOR ODKRYJE CUDOWNE DETALE...ZACHĘCAM!!! KRYSTYNA DEGUTIS
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i Budownictwo

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Zupełnie nie to ca zamawiałam. Na montaż czekałam 3 miesiące...

curly5 - ocena (3 odpowiedzi)

Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!! Terminowość żadna. Deweloper...

Łukasz - ocena (3 odpowiedzi)

Szanowne 3cityEstate, od kilku miesięcy (zgłoszenie z 6-go lutego 2024) próbuję wraz z sąsiadem z...

do góry