Widok
uphagen sie cieszy!!!
cieszy się uphagen,że jego dworek zostanie odrestałowany i kamienice sąsiadujące-piękne ale jak kaaaaaaaaaaaazde piekno potrzebują;retuszu'czas najwyższy ażeby ratować te cuda mieszczańskiej archtektury!cieszy mnie to ogromnie bo jestem fanką tego zakatka gdanska-nie ma takich dzielnic o tak urokliwym klimacie...z tego chodżby powodu warto bylo przystąpić do unii.a okolica cudna -obale mit -ta dzielnica jest bardzo bezpieczna i ne prawdą jest to co mówią...wiwat dolne miasto-kiedyś nazywalo się -nowe miasto-myślę,że po rewitalizacji będzie wyglądać jak nowe miasto!!!
Moja ocena
Dolne Miasto
kategoria: Dzielnice i osiedla
usługi i handel: 5
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
NA DOLNYM MIEŚCIE PRZY ULICY DOBREJ, NAD MOTŁAWĄ UPŁYNĘŁO MOJE DZIECIŃSTWO WIĘC MAM PRRZEOGROMNY SENTYMENT DO TEJ DZIELNICY.UFAM,ŻE -PAN PREZYDENT
ZADBA WRESZCIE O TĄ DZIELNICĘ,KT ÓRA W ODRÓZNIENIU OD PSEUDOSTARÓWKI JEST NAPRAWDĘ AUTENTYCZNA.
WARTO ZWIEDZAĆ DOLNE MIASTO,BO PIĘKNE JEST.
BEZPIECZNIE TEŻ.KAŻDEMU,KTO ODWIEDZI TĄ DZIELNICĘ RADZĘ PRZYJRZEĆ SIĘ PIĘKNYM KAMIENICZKOM.UWAŻNY OBSERWATOR ODKRYJE CUDOWNE DETALE...ZACHĘCAM!!! KRYSTYNA DEGUTIS
ZADBA WRESZCIE O TĄ DZIELNICĘ,KT ÓRA W ODRÓZNIENIU OD PSEUDOSTARÓWKI JEST NAPRAWDĘ AUTENTYCZNA.
WARTO ZWIEDZAĆ DOLNE MIASTO,BO PIĘKNE JEST.
BEZPIECZNIE TEŻ.KAŻDEMU,KTO ODWIEDZI TĄ DZIELNICĘ RADZĘ PRZYJRZEĆ SIĘ PIĘKNYM KAMIENICZKOM.UWAŻNY OBSERWATOR ODKRYJE CUDOWNE DETALE...ZACHĘCAM!!! KRYSTYNA DEGUTIS