Widok

piątkowe piffko:)

Chylonia Temat dostępny też na forum:
kto ma ochotę w piątek-sobotę wybrać się na piwko lub imprezę ? Mam 40 lat i szukam ludzi którzy podobnie jak ja w piątkowe wieczory siedzą i myślą gdzie by tu isc ,a jak juz poszukaja sobie miejsca to nie ma z kim iść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OJ Chyba za pózno zajrzałam do internetu...Już niedziela.
to może w tym tygodniu ? :)
a kim jesteś????Nie kupuję kota w worku.Napisz coś o sobie...
Mezczyzna lat 39 i pół , nieco wytarmoszony przez zycie , wesoły i poważny .Lubiący morze, kino, koncerty, niezależny. 180 cm wzrostu i ani mm wiecej , figura.... nie należe do typu Arnold-Pudzian ,ani nie mam zbednych gramow .Na ulicy kobiety sie nie ogladaja za mna wiec raczej "Banderasem" tez nie jestem . Ot i caly kocur ;) bez worka...
lat 38,wesoła, troszke doswiadczona przez zycie ale lubiąca spedzac czas w milym towarzystwie -- chetnie skorzysta z zaproszenia.
:) To Kiedy możemy się spotkac ? Wybierz Stokrotko dzien ,a ja wybiore reszte- chyba ze chcesz mi cos zasugerowac, to chetnie skorzystam z podpowiedzi :)
no i umarło śmiercią naturalną...no ale może ktos kiedys w samotny jesienny wieczor bedzie mial ochote na jakis wypad typu kino ,impreza , koncert, badz piffko ...to ja jestem chetny :)
jak na pyfko, to ja zawsze chętnie:) dopisz sie do mojego forum o 60% facecie, albo znajdź mnie na gg 3964581
pozdrawiam,
Zielona w różowe
witaj, nie umarło nie umarło bo widzę chętnych nie brakuje:o) moja propozycja nadal aktualna, poprosze maila i odpisze prywatnie to się zobaczymy:o) czy pasuje?
czyżby kolega się wycofał? :o)
Nie wycofał... nie wycofał...tylko wrócił z urlopu i co widzę ??? ożyło ;)
Tylko pogoda jakas inna, jak wyjezdzalem , ale może być , ja lubię jak wieje :)
Chetnie cie poznam jestem z Gdyni moj numer tel 793719572 mam39 lat Adam

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Poznam geja (66 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry