Widok

piekarnia szydłowski

czy ktos wie jak się pracuje w piekarni Szydłowski? Jakie zarobki, umowa godziny pracy na cały etat(8h czy 12h?) ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda że tam nawet grafiku nie ma tylko z dnia na dzień się dowiadujesz jak pracujesz noo tak ale przecież teraz prawo jest dla pracodawców musisz być na kazde zawolanie w pełni dyspozycyjna i najlepiej piekna ladna wypoczeta nie chorujaca itp. itd. aaa i doceń ze masz wogole prace ite marne grosze ;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakby ktoś nie wiedział to szydłowskich jest trzech i zapewne każdy ma swoje zasady zatrudniania. AS daje podobno zlecenia a MS umowę o prace za to mniejsze chyba zarobki także warto pomyslec co kto woli i na co stawia
Pracuje tam moja znajoma i nie narzeka .Duzo zależy od atmosfery bo zawsze znajdzie się jakas meda co miesza.Byłam na rozmowie w tym tyg Pan Szydłowski ma odezwac sie do wybranych osób . Jest środa tel milczy wiec chyba nic z tego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem zainteresowana pracą w tejże piekarni czy ktos wie jak sie tam pracuje? za ile jaka umowa ? warunki atmosfera ?
no właśnie chciałam się dowiedzieć jak się pracuje w piekarni u pana Szydłowskiego czy ktoś może wie ? juz kiedys pracowałam w piekarni i mam doświadczenie wiem jak to wygląda mniej wiecej ale interesują mnie zarobki atmosfera umowa
chyba nikt nie wie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ktos wie jak jest teraz z pracą u Pana Szydłowskiego ? ? ? jakie warunki płaca atmosfera ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co wiem to raczej w gdynii nie potrzebuja pracownika tylko w gdańsku ale czasem warto pochodzić i popytać :)
Bylam tam na rozmowie kwalifikacyjnej jakies 2 lata temu kierownik regionalny ok jezeli dobrze pamietam wtedy mi proponowal 8 zł na godzine ,a masz jakies info gdzie potrzebuja w gdyni
do góry