Widok

pierwszy taniec

Wesele Temat dostępny też na forum:
Pytanie do dziewczyn, które brały lekcje tańca :) którą szkołę i jakich instruktorów polecacie do walca wiedeńskiego?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja z mężem chodziłam do szkoły tańca Tango w Gdyni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Najpierw zrobiliśmy kurs SOS przedślubne a potem trzy lekcje indywidualne z p. Maciejem i wyszło super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to wyglada finansowo mniej wiecej?:)
Z informacji, które są na stronach szkół to około 110-120zł za godzinę (w zależności od szkoły 45 lub 60min :D )
image
My chodzimy do Roberta Melona we Wrzeszczu. Jest super a cena 60 zł za lekcję :) Polecamy
a dużo wcześniej przed ślubem zaczynaliście chodzić na lekcje?
Kurs robiliśmy w czerwcu (na sam koniec czerwca) a lekcje indywidualne dwie w lipcu i jedna w sierpniu. A finansowo za 6 spotkań po 1,5h zapłaciliśmy 260 zł i za każdą lekcję indywidualną 70zł za 45 minut. Mój mąż po tym kursie powiedział że w końcu zaczęłam rytmicznie tańczyć ;)
My jeszcze przed slubem. Wesele mamy 25.10 a za nami 3 lekcja. Chodzimy od ostatniego tyg sierpnia. Calkiem dobrze idzie. Juz mamy czesc krokow. Bralismy tylko indywidualne lekcje

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (25 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry