Widok

pijana kierowniczka

Hydepark Temat dostępny też na forum:
POMOCY! Napisałem skargę na kierowniczkę jednej z firm podlegających urzędowi miasta Gdynia (firma komunalna). Owa kierowniczka, wraz z kilkoma pracownikami (pijani wszyscy), opuszczała teren zakładu pracy. Napisałem skargę do Dyrekcji, powołując się na kilka art. Prawa Pracy, ale wiem jaka będzie odpowiedź - pomówienie. Powód? - kierowniczka to jedna klicha z dyrektorem. CO MOGĘ ZROBIĆ, żeby została ukarana? niebawem zamierzam skargę skierować do UM Gdynia. CO JESZCZE?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
koniecznie przeczytaj historię Pavlika Morozowa - masz jego charakter:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
mam tylko nadzieję, że żaden kułak mnie nie dopadnie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie martw się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyluzuj prawda broni się sama;)
a powiedz mi davekostek skąd wiesz, że te osoby były pijane?
może gromko śpiewały "hej (hep!) sokoły" ciągnąc sinusoidą po chodniku i z racji zamaszyście wykonywanych gestów, wylewaly piwo z trzymanych w rękach butelek. W razie czego mogą się bronić, że to były niewinne gesty, bo tylko (zamawiały piwo... wrrróć) machały na taksówkę.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Śródmieście

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

do góry