Widok

pilne czarny szlak obok euromarketu

jak tam dojechac ? tzn.w kotrym miejscu trzeba wjechac w las, zeby trafic na czarny szlak??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy, w którą stronę chcesz czarnym szlakiem jechać. Jeśli w stronę Wejherowa, to musisz pojechać ul. Nowowiczlińską (ta przejeżdżająca koło Euromarketu) w stronę Dąbrowy i zaraz po przejechaniu pod obwodnicą skręcić w prawo (pod obwodnicą jest piach zaraz potem skręt w prawo - po lewiej zaraz zaczynają się zabudowania i jedziesz wzdłóż zabudowań. Wydaje mi się, że jest tam nawet widoczny już spod obwodnicy znak szlaku. Jeśli chcesz natomiast jechać czarnym szlakiem do Gdyni, to zjazd do lasu z ul. Nowiczlińskiej jest dokładnie na wysokości Euromarketu - vis a vis Euromarketu. Wjazd jest ostrym podjazdem po korzeniach - potem są dobre oznaczenia.
Pozdrower.
dzieki wielkie ;]

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry