Widok
cały intelekt do bani jest
jak kłamie kiedy poprawnie mówi ,ze kocha
albo gorzej -gdy kochac nie potrafi!
poza tym-czy na tym forum wszyscy musza mieć te same priorytety co do partnerów?
tym ,co na bakier ze słownikami nie wolno pogadać,poznac kogos
komu to nie będzie przeszkadzało?
kto tez nie ma mgr, dr i dc przed nazwiskiem
albo np. nerwus i nie sprawdził
oni nie maja prawa do kochania,przyjazni-czy co?
gdzies tu jakies zasady co do tego sa spisane?
TO FORUM JEST TYLKO DLA INTELEKTUALISTÓW ?
werbalnych
emocjonalnych nie uznajemy?
jak kłamie kiedy poprawnie mówi ,ze kocha
albo gorzej -gdy kochac nie potrafi!
poza tym-czy na tym forum wszyscy musza mieć te same priorytety co do partnerów?
tym ,co na bakier ze słownikami nie wolno pogadać,poznac kogos
komu to nie będzie przeszkadzało?
kto tez nie ma mgr, dr i dc przed nazwiskiem
albo np. nerwus i nie sprawdził
oni nie maja prawa do kochania,przyjazni-czy co?
gdzies tu jakies zasady co do tego sa spisane?
TO FORUM JEST TYLKO DLA INTELEKTUALISTÓW ?
werbalnych
emocjonalnych nie uznajemy?
Forum jest dla Wszystkich-to jest jasne. Poznając kogoś na żywo, zwrócilibyśmy uwagę na inne detale-czego nie możemy zrobić tutaj na forum. Wniosek jest taki, że nasze posty (ortografia czy stylistyka), to coś co się "rzuca" najbardziej w oczy.
Także również uważam, że jakieś minimum powinno być zachowane- tym bardziej, jeżeli ktoś decyduje się na szukanie towarzystwa poprzez anons.
Osobiście jestem uczulona na pisane "Ty", "Ciebie" itd. z małej litery. Tak po prostu mam i nic z tym nie zrobię.
Intelekt jest bardzo ważny. Ale każdy ma swoje priorytety i to jest właśnie piękne. Każdy w końcu trafi na swoją bratnią duszę, której nie będzie przeszkadzało, że ktoś robi "byki" :-)
Także również uważam, że jakieś minimum powinno być zachowane- tym bardziej, jeżeli ktoś decyduje się na szukanie towarzystwa poprzez anons.
Osobiście jestem uczulona na pisane "Ty", "Ciebie" itd. z małej litery. Tak po prostu mam i nic z tym nie zrobię.
Intelekt jest bardzo ważny. Ale każdy ma swoje priorytety i to jest właśnie piękne. Każdy w końcu trafi na swoją bratnią duszę, której nie będzie przeszkadzało, że ktoś robi "byki" :-)
"tym ,co na bakier ze słownikami nie wolno pogadać,poznac kogos
komu to nie będzie przeszkadzało?"
Oczywiście że wolno. Ale tutaj pokazujesz się właśnie przez to co i jak piszesz. Na tej właśnie podstawie inna osoba będzie podejmowała decyzję czy chce nawiązać z Tobą bliższe relacje czy też nie. To jest właśnie odpowiednik pierwszego wrażenia przy spotkaniu face to face.
A wbrew pozorom pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. I robi się je tylko jeden raz.
komu to nie będzie przeszkadzało?"
Oczywiście że wolno. Ale tutaj pokazujesz się właśnie przez to co i jak piszesz. Na tej właśnie podstawie inna osoba będzie podejmowała decyzję czy chce nawiązać z Tobą bliższe relacje czy też nie. To jest właśnie odpowiednik pierwszego wrażenia przy spotkaniu face to face.
A wbrew pozorom pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. I robi się je tylko jeden raz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ja znam zone Crossa i ma o wiele wiecej zalet niz uroda i intelekt ;-)
( o czym wspomnial Cross)
Jest mila,sympatyczna,usmiechnieta kobieta ,a to juz duzo .
Czasem tez zdarza mi sie pisac bez polskiej pisowni,z bardzo prostego powodu i to raczej malo swiadczy o intelekcie.
Tylko o tym ,ze mam inna niz polska klawiatura .
Co do bykow ,maz jest strasznym dysortografem........
wiec starm sie nie czytac co pisze ,bo mozna miec watpliwosci
i zaczac pisac jak on :-)
Wiec wszystkie oficjalne pisma i inne takie musze pisac ja.
Isztar nie lubie slowa wyro.....jakos kojarzy mi sie z legowiskiem dla psa.
( o czym wspomnial Cross)
Jest mila,sympatyczna,usmiechnieta kobieta ,a to juz duzo .
Czasem tez zdarza mi sie pisac bez polskiej pisowni,z bardzo prostego powodu i to raczej malo swiadczy o intelekcie.
Tylko o tym ,ze mam inna niz polska klawiatura .
Co do bykow ,maz jest strasznym dysortografem........
wiec starm sie nie czytac co pisze ,bo mozna miec watpliwosci
i zaczac pisac jak on :-)
Wiec wszystkie oficjalne pisma i inne takie musze pisac ja.
Isztar nie lubie slowa wyro.....jakos kojarzy mi sie z legowiskiem dla psa.