Widok
plac zabaw podgórska/unruga
wiele jest pięknych placów do zabaw dla dzieci z ładnymi drabinkami,zjezdzalniami i przedewszystkim OGRODZONE!!!
plac zabaw dla dzieci z podgórskiej 12,10,8,6,4,i unruga 82,78 nie ma czegos takiego sa 3 byle jakie drabinki dziury i dołu zamiast specjalnego podłoza w razie upadku(gdy pada deszcz to same kałuze sa i zanim to wyschnie dzieci nie moga sie z 2 dni tam bawic)
powiinni zorganizowac dla naszych pociech godny i bezpieczny ogrodozny plac zabaw chociazby jak nad stawkiem koło maciejewicza
plac zabaw dla dzieci z podgórskiej 12,10,8,6,4,i unruga 82,78 nie ma czegos takiego sa 3 byle jakie drabinki dziury i dołu zamiast specjalnego podłoza w razie upadku(gdy pada deszcz to same kałuze sa i zanim to wyschnie dzieci nie moga sie z 2 dni tam bawic)
powiinni zorganizowac dla naszych pociech godny i bezpieczny ogrodozny plac zabaw chociazby jak nad stawkiem koło maciejewicza
Jestem za! NA Żeliwnej za wieżowcami jest cudowny teren, ale podobno "dzieci będą za bardzo przeszkadzać". Lepiej ,żeby biegały między samochodami na parkingu lub po ulicy. Ale za to pieski mają gdzie srochać i niestety Ci pseudo miłośnicy zwierząt nie mają woreczków, aby posprzątać po swoich pupilach.
dokłądnie ja po swoim psie sprzatam i jeszcze jak raz córka nie wzięła woreczka to sasiad zwrocił jej uwagę-ale ja mu powiedziałam ze gdyby tak zwracał uwage tym co wcale nie sprzątają to nie byłoby stolców w które wchodzimy my i nasze maluchy!!! a swoja droga powinny stac co kawałej takie terminale czy podajniki jak zwał tak zwał z woreczkami darmowymi i smietniki blisko bo jak sie zapomni raz to jest afera