Widok

plaga much !

Może w końcu jakiś lekki i przyziemny temat, czy też w tym roku widzicie tyle much , normalnie plaga, trzeba łapki kupować, lepiki na lampy i nie dają spać, takie upierdliwe. Zabijesz 10 gryzacych much, a za godzinę tyle samo, wszytskie okna pozamykane a i tak jakoś się dostają. Też tak macie? Za to komarów nie ma w tym roku.... Może muchy je zjadły ? :) :) :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokladnie. Mamy ten sam problem w domu od jakiegoś czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No jest masakra. Nie wiem skąd tyle tego. Ciągle trzeba ubijać je. Mieszkam tu 28 lat. I takiej plagi nie widziałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

faktycznie komarów nie ma a much może trochę więcej. Znacznie więcej to jest bąków bydlęcych, straszliwie wściekle atakują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam wokół domu kwiaty turki i much jak na lekarstwo. Poza tym moskitierę na tarasie i w sypialni. W każdy pokoju klisze śmierci i w ręku łapkę. Problem upierdliwych much praktycznie nie istnieje. Aczkolwiek wczoraj wieczorem jedna gryząca mnie dopadła. Ale już nie żyje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"klisza śmierci" ...hehe . bajecznie !

Kupuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Smieci (14 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

do góry