Widok

po otwarciu było lepiej,zdecydowanie popsuło się

Po otwarciu chętnie chodziłam tu na kawę z ciastkiem,lody.Po dłuższej przerwie byłam 13.07.2016 ok.godz.13 było bardzo brudno,na podłodze,na stolikach,naczynia długo czekały na sprzątnięcie.Obsługa mrukliwa,jakby obrażona.Kawa z mlekiem LURA bez smaku.Więcej tu nie przyjdę.
Moja ocena
Cukiernia Stara Kiszewa kategoria: Cukiernie i piekarnie
obsługa: 2

oferta: 5

jakość asortymentu: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się, kiedyś było fajnie. Teraz kiepsko, obsługa obrażona, paragonów nie wydają (nie nabijają na kasę).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgadzam się zawsze paragony są wydawane, w lokalu są kamery więc można to w każdej chwili sprawdzić. Kawa lura ?! bzdury, kawa bardzo smaczna. Obsługa zawsze uśmiechnięta, i z tego co zauważyłam dziewczyny zawsze na bieżąco sprzątają a podłoga ma prawo być brudna bo jest biała i wszystko na niej widać :) Ludzie zanim coś napiszecie zastanówcie się 100 razy. Każdy ma prawo mieć zły dzień postawcie się na ich miejscu jeśli jest ruch i wchodzą tacy jak wy - wieś i słoma z butów, wielcy państwo. Nie pasuje kawa ? Zrób sobie w domu ! brudno ? to posprzątaj lub podejdź do obsługi. Każdy z nas jest człowiekiem a nie maszyną a nikt wam usługiwać nie będzie ;) Stańcie za ladą i pracujcie 10 h non stop z ludźmi. Wypowiedzcie się wtedy ;) miłego dnia gbury !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest nie prawda!

W lokalu zostały dokładnie sprawdzone nagrania z monitoringu. Nie było takiej sytuacji. Paragony zawsze są wydawane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem czy osoba, która pisała ten nieprzychylny komentarz wie o tym, że w lokalu jest bardzo dużo kamer. Co jest najbardziej zaskakujące podała datę i godzinę. Nagrania z kamer zostały przejrzane. NIE BYŁO TAKIEJ SYTUACJI! Zdecydowanie robi to ktoś po złości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry