Widok

podatek adiacencki

witam, czy ktos wie ze wybrani nasi ,,kochani radni ,,ustalili i nalozyli na swych kochanych,, wyborcow ,,podatek adiacencki . Teraz zeby zrobic kupe w swoim domu to dzieki wspanialosci radnych musze zapllacic - pare ladnych tysiecy. To najdrozsza WC z jakiej korzystalem . Pytanie jest ,czy Jacek zalatwil rowniez papier toaletowy za darmo jako promocjia na nastepne wybory ???
A kupa jest wielka !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie dość że drwal to jeszcze poeta erotoman/gawędziaż, widać za długo w lesie spędził obcując z sarnami, coś takiego!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj... możesz, możesz sobie w nosie podłubać. EOT
mogę tobie kopa zapalić tak że ze swoich gnojoskoków wypadniesz
spadaj, nudny jesteś wielokropku.
TĘPY JESTEŚ JAK OBUCH SIEKIERY
ehh... sąsiadów, sąsiadki jak już. Jam prostak i drwal przecież, może gdybyś zaczęła w stylu...
...wiem co czujesz, bo ja czuje to samo. W życiu piękne są tylko chwile, a ta chwila należy do nas. Chodź tak Ci żubra wyłotosze, że ujrzysz poprzednie wcielenie...
to bym się napalił jak Arab na kurs pilotażu. A tak ... czar prysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam, tylko radze się gruntowne przygotować, mogę nawet zaproponować sąsiadujący las. zapytam jeszcze sąsiadów, może też będą zainteresowani.
jaka jest kwota podatku?
dlaczego!!!!
na jakiej podstawie !!! kto wam kazal ???
tak nas opodatkowac,
Emiljo i Jacku czekam na odpowiedz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak ktos kupowal dzialke z juz wybudowana kanalizacja i gazem to z jakiej racji ma to placić? Przeciez w cene dzialki byla juz to wszystko wliczone.....
Jestem ciekaw jak to wyglądało w zachodniej części gminy gdy ich kanalizowano jak wysokie były tam te opłaty i czy w ogóle były, kogo zwolniono z tych opłat, ale tego już pewnie nikt nie pamięta i pewnie nie chce.
Interesująco też wygląda przyszłość czyli budowa dróg. Jak np. "Na Dambnik" zrobią asfaltową to też trza będzie płacić taką opłatę?!.
Siekierkę mam ostrą a i twoja łączkę mogę wygolić, bo coś mi się zdaje że taka zarośnięta... nie strzyżona od lat.
naostrzyć siekierę i wracać do lasu szanowny panie drwalu
ten wymyslony podatek to zemsta Buzana.
a wierni ministranci podniesli raczki i przeglosowali ,niech wiocha teraz zaplaci.
buha ha
bzdury
Przestańmy traktować Bojano jak wioskę. Tak było może 10 lat temu. Mamy 21 wiek i jak ktoś o tym zapomniał to niech odłączy sobie wodę i gaz, a za potrzebą chodzi za chłupe szanowny panie "kk". Ludzie nie po to płacą podatki, żeby żyć w średniowieczu z jakim mieliśmy do czynienia w Bojnie całkiem niedawno (lata 90-te)
ciekawe skąd u drwala taka wiedza na temat demokracji. mam nadzieję, że nie z lasu. O opodatkowaniu gmina poinformowała po rozpoczęciu robót, wcześniej nie było mowy o taich kosztach, radzę naostrzyć siekierę
oczywiscie pobrane kredyty trzeba splacac.
Dobry gospodarz najpierw informoje, robimy sciepe po 3-5 tys a reszte da unia - jest zgoda i budowa idzie, no tak ale ida wybory to cicho sza.
A co zrobili kochani wybrani nasi radni : WZIELI KREDYT W BANKU KOMERCYJNYM i podniesli raczki za wnioskiem o nalozeniu podatku adiacenckiego na swych wyborcow . I WIOCHA ZAPLACI .
Sa gminy ktore unikaja tak drastycznych nalozen podatkowych na swych mieszkancow i potrafia szukac pieniedzy nie tylko w kieszeniach swoich mieszkancow.
Robić do woreczka i wyrzucać do śmietnika...
Znalazłem coś takiego

http://www.gazetapodatkowa.pl/podlaczenie-nieruchomosci-do-kanalizacji-obowiazkowe-2008-43,archiwum,artykul,55001,458.html

oraz

http://forum.budujemydom.pl/Czy-gmina-moze-nakazac-podlaczenie-sie-do-sieci-kanalizacyjnej-t6155.html

Pożyjemy zobaczymy. Zaczną wystawiać rachunki i nakazy przyłączenia, to będą odwołania ludzi, i wtedy zobaczymy ile są warci nasi radni. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Bojano

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry