Widok

podatek adiacencki

witam, czy ktos wie ze wybrani nasi ,,kochani radni ,,ustalili i nalozyli na swych kochanych,, wyborcow ,,podatek adiacencki . Teraz zeby zrobic kupe w swoim domu to dzieki wspanialosci radnych musze zapllacic - pare ladnych tysiecy. To najdrozsza WC z jakiej korzystalem . Pytanie jest ,czy Jacek zalatwil rowniez papier toaletowy za darmo jako promocjia na nastepne wybory ???
A kupa jest wielka !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
bobo, oplata za podlaczenie a oplata adiacencka to 2 rozne rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tu się mylisz. Zgodnie z prawodawstwem UE psim obowiązkiem Polski jest kanalizacja. Dostała na to pieniądze. Gdyby nie zbudowała kanalizy to zapłaciłaby surowe kary. Finansowanie z UE nie może być ściągane potem od ludzi.
Ja chcę jasny dowód że cena mojej działki wzrosła dzięki kanalizie.
Gdzie się mylę?
Zadam pytanie, byłeś w gminie i pytaleś sie na jakiej podstawie wyliczyli wartośc nieruch.?
Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź i moją odpowiedź. Może w końcu ja zrozumiesz

Inne tematy z forum Bojano

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (24 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

do góry