Widok

podnieść cisnienie...

kocham swój rower,szkoda tylko że jadąc nad morze jako jedna z nielicznych zabieram ze sobą zamiast modnego wdzianka mózg,przedzieram się przez tłum rowerzystów którzy są bardziej nieprzewidywalni niż pijany kierowca samochodu,trendy dziewczynki na rolkach które myślą tylko o tym czy na tylku im sie spodnie nie marszczą, nawiedzone staruszki,spuszczone ze smyczy psy i dzieci które przeciez nie wiedzą ze droga rowerowa jest dla rowerzystów,gówniarzy którzy uwielbiają ekstremalnie straszyć i powodować niebezpieczne sytuacje,po przejechaniu tych parunastu kilometrów kiedy usta wysychają a gardło boli od przeklinania jestem wściekła i mam mordercze instynkty...tak...kocham swój rower
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Don Kichot też sobie nie poradził. Dlatego jepiej jeździć w lesie albo po pustych drogach..
hahaha masz rację przeciez wszystkich nie pozabijam
Może we dwoje Pojeżdzimy na rowerach co czy masz gg jak masz to czy mi podasz swój numer gg
Martin, Kaja Ci nie dała swojego gg?:>

spoko, bierz to na klatę ...
idzie sezon więc będzie jeszcze weselej :) :
(niedzielni kierowcy,
zabłąkani turyści,
rzesze amatorów piwa,
riksze,
windsurferzy ze swoimi deskami i wielkimi żaglami,
katamaraniarze biegający z częściami takielunku,
amatorzy skuterowania wodnego parkujący na ścieżkach,
policjanci na skuterach przyczajeni w krzakach przy znakach stopu,
progi wykładane na ścieżkę rowerową przez hotelarzy,
nicniewidzący i nicniesłyszący emeryci w dużych grupach,
bandy wyrostków w czarnych dresach wyjeżdżający wieczorami nie wiadomo skąd (rozpoznać ich można jedynie po charakterystycznym chrzęście łańcuchów)
i całe zgraje niewiadomoskądprzyjeżdżającychnadmorze klientów wypożyczalni rowerowych (oni nawet już nie pamiętają jak wygląda rower i wydaje im się, że przez ostatnie dziesiąt lat forma to im tylko wzrosła - rozpoznać ich po jeżdżeniu tylko na najwyższych biegach (średnia kadencja 5 i pół)
no i jeszcze moje ulubione panie (czasem na rowerach) z psami na 5cio metrowych smyczach)

Na szczęście zostają jeszcze leśne dukty i szosa.
Ścieżka nadmorska i tak należy do moich ulubionych więc do zobaczenia albo wczesnym rankiem albo późnym wieczorem.

NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ
pozdrower
Piter.

kr
hahahahaha juz Cie lubie...;) dokładnie tak tylko nie potrafiłam tego ubrac w słowa a wiec do zobaczenia w trasie poznasz mnie a raczej z daleka uslyszysz(wiem ze kobietom nie wypada przeklinac ale ... ze starymi dresami i mp3 to pasuje) pozdro
Kasik - a gdzie chcesz jeździć?
Bo chyba nie po Trójmieście?
oczywiscie tylko Trójmiasto wchodzi w grę na dalsze trasy nie mam mocy...;) a co?? po za trojmiastem jest lepiej???
po za trójmiastem można pojechać do Pruszcza Gdańskiego dobra ścieżka jest na pruszcz Gdański
tak,znam te miejsca kiedys tam jezdzilam bardziej na pruszcz lub zukowo ale teraz morze i ... wlasnie spadam ;) pozdrawiac wszystkich
Kasiorek - wal SKM-ką do Wejherowa, załapiesz się z naszym WTC na jakis mały wypadzik pustymi i ładnymi ścieżkami.
do góry