Widok

podrzucane śmieci

Czy ktoś ma może również problem z podrzucaniem przez kogoś śmieci do pojemnika. Notorycznie widzę iż ktoś wrzuca do mojego pojemnika worki śmieci, które nie należą do mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze, że wrzucają do śmietnika a nie do lasu !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To niech zaczną wrzucać do twojego śmietnika to ciekawe jaki będzie twój entuzjazm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak najbardziej chwali się, że nie wyrzucają do lasu natomiast w wszystko jest w cenie i każdy osobiście płaci za swoje śmieci więc dobrze by było aby ten ktoś, kto podrzuca zaczął sam opłacać sobie wywóz swoich śmieci.

To już jest rola Gminy. Mogą sprawdzić, czy wszystkie domy do których jest dostarczana woda płacą za smieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

MOgą płacić za 1 osobę a w środku kilkanaście (tak jest koło mnie) - wówczas podrzucają bo w pojemniku 110l się nie mieszczą

Inne tematy z forum Koleczkowo

Nowy Mechanik (38 odpowiedzi)

Co sądzicie o nowym mechaniku w Koleczkowie przy skrzyżowaniu na Chylonie?? Warto oddać samochód...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

do góry