Widok
podziękowania dla p. Jacka
Wczoraj zdałam egzamin za drugim podejsciem, do pierwszego przygotowywali mnie inni instruktorzy z innej szkoły jazdy. Godzina przejeżdżona z p. Jackem to jak 5 godzin z instruktorami których poznałam wcześciej.Spokojny opanowany człowiek, tłumaczy krótko ,rzeczowo , zrozumiale. Daje wiele cennych wskazówek, których nie znajdziemy w żadnym podręczniku... Pan Jacek ma cudowny dar uczenia ludzi wiary w siebie, a jego spokoj i psychiczna równowaga przenosi się cudownym sposobem na kursanta..:) Uważam że zdałam tylko dzięki Niemu, nie tylko dał mi wiele cennych wskazówek, ale tak jakby nieświadomie... :)) nauczył walki ze stresem, który jak każdy wie jest najwiekszym wrogiem na egzaminie. Panie Jacku DZIĘKUJĘ !.
Gdybym pana odnalazła od razu to egzamin zdałabym za pierwszym razem...a to że znalazłam pana troche później zaoszczędziło mi podchodzenia do egzaminu poraz trzeci,czwarty, piąty...
Polecam wszystkim tego instruktora, jeśli on nie doprowadzi Was do egzaminu z wynikiem pozytywnym, to wtedy nikt tego nie będzie w stanie dokonać...
Gdybym pana odnalazła od razu to egzamin zdałabym za pierwszym razem...a to że znalazłam pana troche później zaoszczędziło mi podchodzenia do egzaminu poraz trzeci,czwarty, piąty...
Polecam wszystkim tego instruktora, jeśli on nie doprowadzi Was do egzaminu z wynikiem pozytywnym, to wtedy nikt tego nie będzie w stanie dokonać...
Moja ocena
OSK Pasat
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: -
czas trwania kursu: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
6.0
* maksymalna ocena 6