Widok
podziękowanie
Dołączam się do podziękowań dla Organizatorów. Mam jednak mały kamyczek do ogródka.Rozumiem, że jest to impreza dla wytrwałych jednak czy jest możliwe aby na kolejnych PK ( może od drugiej pętli?) była dostępna woda. Najgorsze co może być to brak popitki. Mimo, że jestem szczęśliwcem i mam zaszczyt nosić miano Harpagana ( po H-32), nie byłem tak przygotowany na jej brak. Sądziłem, że biorę wystarczającą ilość ale zdarzało się, że jednak dzieliliśmy się na trasie tym rarytasem i w końcówce było dosyć licho. Osobne i seredeczne podziękowania dla Wesołego Jędrusia za mistrzostwo świata w nawigacji, wysoką kulturę osobistą, chęć pokazania nam, że można cieszyć się ze zmęczenia, bólu mięśni a kiedy "...widać kościół w Przodkowie!!!" to nic nie jest już ważne od tego że dojdziemy. Myślę, że pozwolisz na wspólny H-33? POzdrawiam Marek 45 ( jeden z "Sokołów").
Hej Sokoły! Dla mnie marsz w tak doborowym gronie był prawdziwą przyjemnością. Z tą wodą może być problem (sam organizuję KIERAT, to wiem ile wody potrafi wypić 200 zawodników, a tu jest ich kilka razy tyle), choć na końcówce drugiej pętli uczestników było już niewielu i drobny zapas dla "ratowania życia" z pewnością przydałby się. Ja oczywiście zawsze liczę tylko na siebie i niezbędną ilość napoju dźwigam na plecach, bo ze sklepami na trasie też bywa różnie, a ponieważ trasy przed startem nie znamy, można się czasem nieźle naciąć.
Pozdrawiam. Do zobaczenia na wiosnę.
Pozdrawiam. Do zobaczenia na wiosnę.
MarlenKa napisał(a):
> o przepraszam, bede bronic organizatorow xDD
>
> otóz kazdy uczestnik, ktory poprosil nas (14 PK rowerówka xDD )
> o wode, otrzymal ja.. tzn. Woda nasza wlasna ale z mila checia
> sie dzielilismy (;
>
> pozdrawiam, i do zobaczenia na H-33 (;
To może Organizatorzy rozstawią same takie miłe PK? ;-)
> o przepraszam, bede bronic organizatorow xDD
>
> otóz kazdy uczestnik, ktory poprosil nas (14 PK rowerówka xDD )
> o wode, otrzymal ja.. tzn. Woda nasza wlasna ale z mila checia
> sie dzielilismy (;
>
> pozdrawiam, i do zobaczenia na H-33 (;
To może Organizatorzy rozstawią same takie miłe PK? ;-)