ja swoje godziny ułożyłem z instruktorem, potem trochę mieszałem, przestawiałem i nie było z tym problemu. jeździłem z dwoma inst na swoje życzenie i wyszło mi to na dobre bo zdałem za pierwszym razem. godzin dodatkowych nikt mi nie proponował, widocznie sobie radziłem w samochodzie, ale każdy musi się chyba liczyć z tym że nie koniecznie będzie szło mu super i nie uczy sie w tym samym czasie, togo co inni. Takie jest moje zdanie. Motor też zdałem za pierwszy razem i do tego dostałem zniżke od kierownika na drugą kategorę, miło. Mają super inst na A. Tak na prawdę, to trzeba by iść na 5 różnych kursów do różnych ośrodków i wtedy dopiero osądzać i marudzic. Ja znam różne opowieści z innych ośrodków od znajomych i porównując z expertem wypadają wg mnie naprawde bardzo dobrze, ale kazdy ma inne wymagania. Dla mnie wysoki poziom. a co dp określonych kalendarzy, jak ktoś tam pisze, to trochę przesada, zeby osądzać kogoś notatki :) ja też sie przyczyniłem do kilku skresleń i nie myślę zeby to wpłynęło na jakość szkolenia innych :)...nie przesadzajmy. Godziny też sie zgadzają i przede wszystkim nikt sie nie spóźnia na jazdy. przynajmniej u mnie tak było. ja polecam, wybierajcie co chcecie.