Widok

polecam www.studioamor.pl

... a czemu by nie, poszliśmy z narzeczonym zobaczyć co mają do zaoferowania w tak niskiej cenie. Zwiedziliśmy kilka firm oferujących tego typu usługi w cenie ok. 3000 zł (ale wiadomo koszty każdy liczy), jakże miło się rozczarowaliśmy. Z tego co nam zaoferowano wybraliśmy sobie, w jakim stylu ma być nagrane nasze wesele. Jakość wykonania naprawde nie ustępowała firmą które zwiedziliśmy wcześniej. Darek troche zna się na sprzęcie i sam mówił, że nie spodziewał się że nasze wesele będzie nagrane tak dobrą kamerą. Zdecydowanie polecam
Moja ocena
Studio Weselne Amor kategoria: Wideofilmowanie
obsługa: 5

jakość usług: 6

kreatywność: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też mamy film przez nich robiony, wszyscy znajomi byli zadowoleni oglądając go. Szczególnie wzruszające chwile w kosciele, gdy przemawia Papież, albo wywiady ze starszymi na sali. Jestesmy zadowoleni - polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam prawdziwość tych opinii. My również jesteśmy bardzo zadowoleni, tak jak wszyscy goście weselni po obejrzeniu filmu. Jest ciekawy, przyjemnie się go ogląda. Zanim go obejrzałam nie byłam do końca przekonana, że ten najważniejszy dzień w naszym życiu tak ślicznie wyglądał. pozdrawiam studioamor i wszystkie pary młode
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry