Re: polska gastronomia schodzi na psy
JESTEM KUCHARZEM Z 15 LETNIM STARZEM I MOWIE WAM ZE TO JEST NIEMOZLIWE ZEBY BYŁO WSZYSTKO ŚWIERZE I NIC NIE MRORZONE PRZY 5O POZYCJACH W KARCIE MOZE BYĆ CO NAJWYŻEJ ŚWIŻO ODMRORZONE CZYLI ŚWIRZE BO...
rozwiń
JESTEM KUCHARZEM Z 15 LETNIM STARZEM I MOWIE WAM ZE TO JEST NIEMOZLIWE ZEBY BYŁO WSZYSTKO ŚWIERZE I NIC NIE MRORZONE PRZY 5O POZYCJACH W KARCIE MOZE BYĆ CO NAJWYŻEJ ŚWIŻO ODMRORZONE CZYLI ŚWIRZE BO BYŁO ZAMRORZONE HA,HA A WY MYŚLICIE ŻE PANI MAGDA GESLER W SWOJCH RESTAURACJACH NIE MA ZAMRAZAREK I NIC NIE MROZI.ZAMROZIĆ TEŻ TRZEBA UMIEĆ JAK I ODMROZIĆ.ALE STUDENCI ,KRAWCOWE ,MALARZE I INNI CO PRACUJĄ TERAZ W RESTAURACJACH ZA 5ZŁ SKĄD MAJĄ WIEDZIEĆ. DLATEGO KAŻDY MOWI ŻE NIC NIE MROZI I MA WSZYSTKO ŚWIERZE.
zobacz wątek