Widok
pomocy .. prawnik mi potrzebny
sfałszowanie podpisu na umowie
Mam pytanie odnosnie sfałszowania podpisu. Wzięłam telefon u jednego z operatorów przez
sklep internetowy, przyjechal kurier podpisalam jedna kopie umowy, ta ktora on mial wziac,
jednakze wzial tą nie podpisana, dowiedzialam sie dzwoniac do biura obslugi klienta ze umowa
jest podpisana ta ktora on wzial a jej nie podpisalam, czyli ktos podpisal za mnie umowe i
sfalszowal moj podpis. znam artykuly oczywiste jest, ale powiedzcie mi jakie roszczenia z
tego tytułu moge rzadac??
Mam pytanie odnosnie sfałszowania podpisu. Wzięłam telefon u jednego z operatorów przez
sklep internetowy, przyjechal kurier podpisalam jedna kopie umowy, ta ktora on mial wziac,
jednakze wzial tą nie podpisana, dowiedzialam sie dzwoniac do biura obslugi klienta ze umowa
jest podpisana ta ktora on wzial a jej nie podpisalam, czyli ktos podpisal za mnie umowe i
sfalszowal moj podpis. znam artykuly oczywiste jest, ale powiedzcie mi jakie roszczenia z
tego tytułu moge rzadac??
a po kiego wała chwalisz się tą podpisaną kopią skoro jest w jednym egzemplarzu i masz ją u siebie? spal to i idź w zaparte, że niczego nie podpisywałaś. a żądaj nawet ze 100 milionów. co szkodzi wysoko pułap ustawić?
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo