Widok
ale chcesz już gotowego? czy takiego przygotowanego do upieczenia?
w OW Bałtyk w Stegnie, gdzie miałam wesele serwują prosiaki i mają namiary na hurtownię, w której się kupuje takie do upieczenia. Skontaktuj sie z nimi telefonicznie, na pewno Ci pomogą.
w OW Bałtyk w Stegnie, gdzie miałam wesele serwują prosiaki i mają namiary na hurtownię, w której się kupuje takie do upieczenia. Skontaktuj sie z nimi telefonicznie, na pewno Ci pomogą.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
sprawdź tutaj:
Metro Restauracja
Gdańsk, ul. Miszewskiego 12 /13, tel. 058 5571396
Słowa kluczowe firmy: BANKIETY, RESTAURACJE, IMPREZY, WESELA, CATERING, PRZYJĘCIA, KUCHNIA POLSKA, RESTAURACJA, ALKOHOL, DZIK PIECZONY, CATERING, IMPREZY PLENEROWE, KUCHNIA TRADYCYJNE, PIWO
(ze stronki http://katalog.pf.pl/Gda%C5%84sk/Catering-W11G1B277P2R10C-m14.html)
Metro Restauracja
Gdańsk, ul. Miszewskiego 12 /13, tel. 058 5571396
Słowa kluczowe firmy: BANKIETY, RESTAURACJE, IMPREZY, WESELA, CATERING, PRZYJĘCIA, KUCHNIA POLSKA, RESTAURACJA, ALKOHOL, DZIK PIECZONY, CATERING, IMPREZY PLENEROWE, KUCHNIA TRADYCYJNE, PIWO
(ze stronki http://katalog.pf.pl/Gda%C5%84sk/Catering-W11G1B277P2R10C-m14.html)
Masakra: tiule, falbanki , koronki a do tego biedne zakatrupione zwierze w jabłkiem w pysku. Po to tylko że jest to Wasze widzimisie i potem tłuste tyłki.
Full romantic opcja.
Cieżko normalnie zaproponowac gościom kawełek pieczonego mięsa bez wydłubanych oczu patrzących na Was w takim podobno romantycznym dniu ????
Full romantic opcja.
Cieżko normalnie zaproponowac gościom kawełek pieczonego mięsa bez wydłubanych oczu patrzących na Was w takim podobno romantycznym dniu ????
my zamawialismy na nasze klubowe spotkania i towarzyskie imprezy zawsze z firmy LIS w Sierakowicach
058-681-62-91 lub 605-086-263
kontaktowalismy sie z panem Markiem Mejna ale info o cenie to tam udzieli kazdy. Prosiak byl przywozony na konkretna, wyznaczona przez nas godzine. Byl goracy, upieczony. Do tego był sos chrzanowo-zurawinowy (o ile dobrze pamietam). Pan ktory go przywozil, ubieral sie w bialy, krotki fartuch i jucharska czapke-i dzielil wsrod spragnionego towarzystwa:)
mielismy prosiaka faszerowanego chyba indyczymi piersiami - wiem,ze byly rozne opcje. na ok 100 osob mielismy chyba 2 szt.
058-681-62-91 lub 605-086-263
kontaktowalismy sie z panem Markiem Mejna ale info o cenie to tam udzieli kazdy. Prosiak byl przywozony na konkretna, wyznaczona przez nas godzine. Byl goracy, upieczony. Do tego był sos chrzanowo-zurawinowy (o ile dobrze pamietam). Pan ktory go przywozil, ubieral sie w bialy, krotki fartuch i jucharska czapke-i dzielil wsrod spragnionego towarzystwa:)
mielismy prosiaka faszerowanego chyba indyczymi piersiami - wiem,ze byly rozne opcje. na ok 100 osob mielismy chyba 2 szt.
Widzę co piszę, ja żartuje. A Ty wiesz co robisz na tym forum?
Już wyraziłeś swoją opinię. Moja jest inna i tyle. Wchodzę na forum, żeby czytać informacje weselne a nie bawić się w jakieś "dyskusje".
Sanszajn, zamówiłam Twojego pana od dzika. Wydaje się faktycznie bardzo profesjonalny :-) Mam nadzieję, że moim gościom będzie smakowało.
Już wyraziłeś swoją opinię. Moja jest inna i tyle. Wchodzę na forum, żeby czytać informacje weselne a nie bawić się w jakieś "dyskusje".
Sanszajn, zamówiłam Twojego pana od dzika. Wydaje się faktycznie bardzo profesjonalny :-) Mam nadzieję, że moim gościom będzie smakowało.
wiem że u mnie w hotelu dzik z bigosem na 80 os. kosztuje 1900 zł
Hotel Venus w Łapinie
Witam!
Moja firma zajmuje się m.in. pieczeniem prosiaków, w ofercie posiadamy pieczone strusie, barany itp.....
Zajmowaliśmy się już upieczeniem dzika oraz prosiaków. Nasze pieczenie jako jedyne są pieczone w specjalnym piecu na dębowym drzewie. Nie są to formy ukształtowane z szynki. Dodakowo dla naszego klienta dowóz jest gratisowy, zamówiony towar zawsze dociera do PAństwa ciepły. Jako doatkową atrkcję można potraktować kucharza który przywozi prosiaka. Jest on ubrany w tradycyjny strój. Nasz pracownik dodatkowo zajmuje się podaniem dla Panstwa uczty. Naprawdę polecam!
Dla zainteresowanych więcej informacji i zdjęć meilowo: wojciechowski.catering@o2.pl
Moja firma zajmuje się m.in. pieczeniem prosiaków, w ofercie posiadamy pieczone strusie, barany itp.....
Zajmowaliśmy się już upieczeniem dzika oraz prosiaków. Nasze pieczenie jako jedyne są pieczone w specjalnym piecu na dębowym drzewie. Nie są to formy ukształtowane z szynki. Dodakowo dla naszego klienta dowóz jest gratisowy, zamówiony towar zawsze dociera do PAństwa ciepły. Jako doatkową atrkcję można potraktować kucharza który przywozi prosiaka. Jest on ubrany w tradycyjny strój. Nasz pracownik dodatkowo zajmuje się podaniem dla Panstwa uczty. Naprawdę polecam!
Dla zainteresowanych więcej informacji i zdjęć meilowo: wojciechowski.catering@o2.pl
My na naszą imprezkę zamawialiśmy dzika u Pana Darka z okolic Gdańska. To co zobaczyliśmy przeszło nasze oczekiwania. Dzik był płonący, upieczony z gruszkami i innymi owocami, oraz do tego sosy na zimno. Na imprezie było kilku panów myśliwych i mówili że jedli dziki z róznych źródeł ale tak smacznego, soczystego to jeszcze nie.
tel.Pan Darek 888 242 222
tel.Pan Darek 888 242 222
hej dziewczyny!
ja niestety nie polecam pana Łukowicza, u mnie tez miał grac na rogu i dzik miał płonąc, a pan Łukowicz nie dotrzymał umowy. Dzik nie był przygotowany do tego, żeby płonąc;), gdy mu to powiedziałam przed wjechaniem dzika na salę powiedział, ze możemy wbić w tego dzika fontannę, jeżeli nam została z tortu (totalna kpina, dzik z fontanną, żenada;) a zamiast gry na rogu strzelił jakąś petardą. ogólnie jedyna osoba, która zawiodła na naszym weselu...
ja niestety nie polecam pana Łukowicza, u mnie tez miał grac na rogu i dzik miał płonąc, a pan Łukowicz nie dotrzymał umowy. Dzik nie był przygotowany do tego, żeby płonąc;), gdy mu to powiedziałam przed wjechaniem dzika na salę powiedział, ze możemy wbić w tego dzika fontannę, jeżeli nam została z tortu (totalna kpina, dzik z fontanną, żenada;) a zamiast gry na rogu strzelił jakąś petardą. ogólnie jedyna osoba, która zawiodła na naszym weselu...