Widok

pomożemy?????????

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przeczytaj-to-prosze-ogl4538053.html

słuchajcie, może są tu na forum, ludzie, którzy by chcieli pomóc, można by sprawdzić na ile wiarygodne jest to ogłoszenie i w ramach swoich możliwości pomóc???? ktoś się przyłączy????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm to juz trzecie ogłoszenie tego typu...."proszę o pomoc"
pomógłbym ale na ile to jest wiarygodne???Powinni podawać numer telefonu,chciałbym się spotkać z takim człowiekiem i sprawdzić czy tak naprawde jest.Wtedy bym pomógł......ps. w necie każdy może być kim chce!albo udawać kogo chce!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie... i żeby uniknąć takich cyrków można by się przejechać i zobaczyć, sprawdzić co i jak i dopiero wtedy pomóc... kupić jakieś potrzebne artykuły spożywcze, przemysłowe itp... dla dziecka coś, ale najpierw sprawdzić warunki lokalowe i czy aby to wszystko prawda?!?!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakoś nie wierzę w takie ogłoszenia, nic nie mają a dostęp do neta mają? za to też się płaci, mogą korzystać od znajomych, ale to również znajomi mogliby i m pomóc,
niestety nie przekonują mnie takie ogłoszenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też nie wierzę takim pustym ogłoszeniom. Nawet nie podali swoich danych do przelewu oprocz numeru konta. Natomiast pomóżmy pogorzelcom z gminy Przodkowo. Znam ich osobiście. Oto link :http://
expresskaszubski.pl/aktua­
lnosci/2012/01/apel-o-pomoc-
pogorzelcom-z-gminy-
przodkowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I jeszcze jeden link: h­
ttp://kartuzy.info/wiadomosc,1­
1531,Brzeziny-Pozar-stolarni-i-
domu-mieszkancy-spali-
zdjecia.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

do góry