Widok
poniżej przeciętnej
skusilam się na wizytę w tej restauracji, ponieważ kojarzyła mi się z wizytą Magdy Gessler. Zawiódłam się, na 1 rzut lokal wydawał się fajny, jednak czas oczekiwania na pizze był za długi, na krem z czosnku czekaliśmy ponad 30 minut, był chyba robiony na świeżo z dużym dodatkiem mąki? bo nalanie zupy trwa nawet przy pełnej sali do 10 minut, a restauracja była prawie pusta, nie wspominając o tym, że klienci którzy przyszli później dostali wcześniej zamówiona pizze niż my. na stoliku stała butelka z pozostałością po oliwie i pusty świecznik, zresztą na żadnym stoliku nie paliła się świeczka. po 40 minutach albo i więcej dostaliśmy pizze, była bardzo dobra, ale całość niezrekompensowala tego, poprzednia właścicielka z panem siedzieli przy stoliku i za nic mieli zwrócenie uwagi na długi czas oczekiwania na danie. kelnerka widac, że młoda i się stara jednak strój i wygląd powinien być bardziej schludny. Pomimo pysznej pizzy i okropnego kremu z czosnku nie wrócę juz tam, atmosfera która tam panuje i brak informacji o braku możliwości placnią karta zniechęca.
Trochę mi przykro czytając tę opinię. Doskonale Państwa pamiętam, doskonale też Pani pamięta, że sprawdziłam czas oczekiwania po zwróconych mi uwagach. Na dużą pizzę czekali Państwo 30 minut, biorąc pod uwagę, że przed Państwem dwa stoliki zamówiły tylko pizzę, a piec mamy tylko jeden, na max 2 pizze. Krem z czosnku również pojawił się znacznie szybciej. Jeżeli chodzi o świeczki, słuszna uwaga, przepraszamy. Zapraszamy ponownie skoro pizza smakowała, mając nadzieję, że tym razem wyjdą Państwo zadowoleni w 100%;) pozdrawiam serdecznie. Kelnerka
Pani Alu, życzę powodzenia i proszę zawalczyć o siebie, jest Pani jedną kelnerką na sale i rozumiem, że czasami jest ciężko, czasami się nie chce, ale sądzę, że swoją prace wykonuje Pani dobrze, pizza była przepyszna, co roku jesteśmy we Włoszech i mamy porównanie, może kiedyś jeszcze tam wrócimy ... :) powodzenia !!