Widok

ponowne wysyłanie CV

Mam pytanie.
Parokrotnie widziałam na różnych portalach ogłoszenie w sprawie pracy na stanowisko, które mnie interesuje.
Odpowiedziałam, aplikowałam lecz zero odzewu.
Po paru dniach ogłoszenie pojawia się znowu - warto wysyłac raz jeszcze swoją kandydaturę? Do skutku? ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pewnie jeśli ciągle wystawiają jedno i to samo ogłoszenie, oznacza to, że praca o kant tyłka rozbić...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lepiej zadzwonić, spytać się czy CV dotarło i jeśli tak, to czy już ktoś się z nim zapoznał.

Samo ponowne wysłanie CV w mojej opinii może mieć odwrotny skutek do zamierzonego. Zakładając, że pracodawca zapoznał się już z nadesłanymi aplikacjami to jak zobaczy drugi raz tą samą pomyśli, że po prostu wysyłasz CV gdzie popadnie, nawet nie zastanawiając się do jakiej firmy.
Chętnie przyjmę oferty pracy - http://www.goldenline.pl/bartek-sprengel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
... ponowne wysłanie CV.w nadmiarze nic nie zaszkodzi a może wtedy wpadnie komuś innemu w ręce, ludzie przeglądający CV w firmach tez się zmieniają,chociaż szefowie podejmują ostateczna decyzję, jednak sugestia osoby czytającej CV.może szefa zainteresować.Życzę Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym wysłała. Przynajmniej zobaczą że Ci naprawde zależy.
pozodzenia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

do góry