Widok
popsuło się...
Byłam stała klientką, ale od pewnego czasu zauważyłam wyraźne popsucie się jakości pizz w pizzerii Bonello.
Na pizzę kładzie się coraz mniej składników. Największa pizza zamiast obfitować w składniki wygląda jak spieczony podpłomyk z ewentualnym dodatkiem czegokolwiek (cóż, wydaje mi się, że ilość składników jest taka sama jak przy pizzy tańszej o prawie połowę- bo mniejszej, a my płacimy jedynie za zwiększenie średnicy ciasta....)
KIEDYS było PYSZNIE, a teraz jest OSZCZĘDNIE i byle jak!!!!!! Chcą jak najwięcej zarobić KOSZTEM KLIENTA!!!!!
Nie mniej jednak przekonałam się, że są gorsze pizzerie.
Na pizzę kładzie się coraz mniej składników. Największa pizza zamiast obfitować w składniki wygląda jak spieczony podpłomyk z ewentualnym dodatkiem czegokolwiek (cóż, wydaje mi się, że ilość składników jest taka sama jak przy pizzy tańszej o prawie połowę- bo mniejszej, a my płacimy jedynie za zwiększenie średnicy ciasta....)
KIEDYS było PYSZNIE, a teraz jest OSZCZĘDNIE i byle jak!!!!!! Chcą jak najwięcej zarobić KOSZTEM KLIENTA!!!!!
Nie mniej jednak przekonałam się, że są gorsze pizzerie.
Moja ocena
Gruby Benek
kategoria: Pizzerie
obsługa: 4
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.3
* maksymalna ocena 6