swego czasu byłam stała klientką tego salonu, jednak od jakichś trzech lat unikam 'doroty' jak ognia. po pierwsze- niepunktualność. mimo, że dokona się wcześniejszej rezerwacji to bardzo często trzeba czekać kolejne 15/20 minut. po drugie- mimo, że miejsce przeszło generalny remont to źle się tam czuję, głośno, światła rażą w oczy, kiedyś mogłam się tam zrelaksować, teraz niestety ta opcja odpada. ale wystrój wnętrz to kwestia indywidualna, więc może ktoś takie klimaty lubi. po 3: kiedyś pracowały przemiłe panie jak np. p.Estera, czy p. Honorata, które szczerze doradzały w kwestii włosów i w sprawie fryzury. Jak byłam w salonie ostatnim razem (to był naprawdę mój ostatni raz u Doroty) to pani, która mną się zajmowała chyba miała ważniejsze rzeczy na głowie, niż jej klientka (w końcu płacę 'trochę' za ich usługi, więc mam prawo wymagać) . i po 4: ceny z kosmosu. cenią się coraz drożej, niedługo tylko bogate Rosjanki z Moskwy będzie na nich stać. np. mojej mamie (też stałej klientce) babka zaproponowała ampułkę regenerującą na włosy, która wtedy kosztowała ok. 100 zl. mama odmówiła, bo w internecie można je kupić za ok. 20 ;-)