Witam,19 lutego zglosilem osobiscie w siedzibie firmy na kokoszkach podjęcie przesylki z ul.Slowackiego (Allcon Park),kurier mial byc o godz 15 a dzwoni do mnie o 13.50 ze on już jest,wiec poinformowaleg goaby poczekal na co on stwierdzil ze nie ma czasu i pojechal.O godz 15 poinformowalem go że przesylka jest gotowa do odbioru i mial przyjechać.jakieżbylo moje zdziwienie gdy w piątek 22 lutego dzwonie do firmy aby dowiedzieć się czy przesylka dotarla po czy informują mnie że nic nie dojechalo.Dzwonie do firmy Siódemka a tam pani mówi że kurier zapomnial od wtorku po nią przyjechać.Pytam się co by bylo z nią gdybym nią się nie zainteresowal pani odpowiedziala żeona nie wie bo jest tylko od odbierania telefonów.Na moją prośbę o kontakt z kierownikiem oddzialu Pani stwierdzila że nie ma bojest w terenie po czym za chwile stwierdzila że jest na komisariacie i wyjasnia sprawę.Bardzo gorąco nie polecam tej firmy i jest mi tylko żal firm ( DPD,UPS,DHL )które rzetelnie wypelniają swoje obowiązki a psy wieszają na wszystkich i wrzucają do jednego garnka