Widok

poród

Copernicus - Szpital św. Wojciecha Temat dostępny też na forum:
Urodziłam synka 29 pazdziernika 2007 roku. Ciesze sie ze trafiłam do szpitala na Zaspie gydz zjawilam sie tam przypadkowo i po 2 wizytach w szpitalu wojewodzkim.Poród wspominam dobrze a opieka w czasie jego trwania jako bardzo dobrą. Lekarze bardzo mili a poozne rowniez. pozdrawiam pania Anie ktora przyjela na swiat mojego synka i sluzyla mi pomoca i opieka.Jestem bardzo zadowolona i pozdraiwam caly personel - zamierzam tam poraz drugi rodzic.
Moja ocena
obsługa: 5

jakość usług: 5

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zdziwiony zachowaniem pani kierowniczki która bez skrępowania krytykuje panie które sprzątają oddziały.Ja jestem stałym pacjentem W Szpitalu na Zaspie i to na różnych oddziałach i słyszałem kilkakrotnie słowa które doprowadzały te panie do płaczu.W XXI wieku to jest obóz pracy.Ja byłem w obozie i ta pani kierowniczka przypomina mi kapo.Żeby nie te panie to by był tylko smród i brud.Jestem im za to bardzo wdzięczny.Każdy chwali tylko lekarzy i pielęgniarki.A co by było gdyby nikt nie sprzątał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Aleksander Panow lek.med Leszczyńskich 1E (3 odpowiedzi)

Cześć...byiście? macie jakieś opinie? pomógł? Proszę o pomoc

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

Remont łazienka (14 odpowiedzi)

Witam mam do zlecenia remont łazienki ok 5m2. Zakres prac: - demontaż starego wyposażenia:...

do góry