Widok

poszukiwana firma dekorująca sale weselne 11.08.2012

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Poszukuję firmy zajmującej się dekoracją sal weselnych:

interesują mnie dekoracje z róż w kolorze bordowym z eustomami w kolorze kremowym

dekoracja dotyczy sali morskie oko w hotelu nadmorskim - termin 11.08.2012r.
- oferta ma dotyczyć 10 stołów okrągłych (10 osobowych - same stroiki - niskie z wcześniej wspomnianych kwiatów),
stołu dla pary młodej (prostokątny 6 os. - dekoracja taka jak na wcześniejszych stołach)
dekoracji na stolik dla orkiestry (też okrągły 6 os. dekoracja jak na wcześniejszych stołach)
i dwóch dekoracji na barki z jedzeniem (coś dłuższego, ale niskiego)

dodatkowo dekoracja krzeseł (kokardy z organzy w kolorze bordo - pod kolor róż)

i ew. propozycja co do dekoracji ściany za parą młodą

interesują mnie też oferty dot. dekoracji samochodu i bukietu ślubnego i bukietu dla świadkowej i butonierek dla świadka i pana młodego (wszystkie ze wspomnianych kwiatów, bukiety świadka i świadkowej z samych róż)

adres e-mail molly_r@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a ty myślisz że firmy tu wchodzą i szukaja klientów :):) "firmy" które tu siedzą i szukają klientów porostu ich nie mają :) na weselniku masz kilka firm które robią dekoracje wysili do nich zapytanie a na pewno ci odpiszą.
albo idź w weekend na targi do Gdańska i popytaj

pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://weselnik.trojmiasto.pl/dekoracje/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem na etapie szukania dekoracji
na razie najbardziej podoba mi się
http://arttrend.pl/dekoracje.php
http://www.diamond-decor.pl
http://www.aveart.pl
może coś ciekawego zobacze jeszcze na tych targach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
poproszę o namiar takiej firmy ale z Gdyni;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skontaktuj się z Karolinka29 ona zajmuje się dekoracjami :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ludzie czy wy nie umiecie używac internetu?? wejdz na strone np. weselnika i masz tam wszystko. czasamy myslenie boli :) i nie sluchajcie polecen ludzi z forum typu polecam karoline bo to sciema na maxa proponuje zobaczyc pier kogos prace i nie sluchac polecenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinak29 ma swoją firmę ślubną także wszelkie jej wykonania i prace można zobaczyć na stronie internetowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
no widac jakosc wykonania na stronie :):) take dekoracje to samemu lepiej zrobic niz placic komus za takie badziewie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
na 100% te firmy robią ładniejsze dekoracje niż np tandeta w stylu karolinka29 i agata dekoracje - jak widze szmaty w kosciele na lawkach czy siano przy kwiata to masakra, chociaz w tych trzech wymienionych na stronach tez taka tandete mozna odszukac, no moze nie w arttrend ale tam to ceny od razu rosna, mi wycenili dekorace na magnat za 3000, a inne za okolo 2000 ale propozycje mniej ciekawe i same spotkanie jakies takie dretwe. eh ..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepiej to wszystko za darmo! wesoła zastanów się czy chcesz tandetne no ale tanio czy z klasą za którą zapłacisz. A skoro tak wybrzydzasz to sama zrób i tyle.
Ja 5 lat temu za cały komplet dekorację kościoła, sali, samochodu, bukietu ślubnego, butonierek, kwiatów pod obraz i wiązanek z podziękowaniami dla rodziców i rodziców chrzestnych zapaciłam ponad 4 tys. zł uważam jednak że warto było bo wszystko było idelane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re

niektórzy siano maja w głowie :) zrób sobie sama
zgadzam sie i przede wszystkim "dekoratorzy" uzywajacy je do "dekoracji" :)
no wlasnie nie chce miec tandety dlatego zastanaiwam sie nad arttrend, fajnie ze mialas 4000 tys na wydanie na dekoracje, ja tyle nie mam i zastanawiam sie czy dam rade udzwignac taki wydatek na "kwaity" ale bardzo bym chciala i wiem ze dobre rzeczy sa w cenie...
ja wybrałam arttrend - te dekoracje jak dla mnie sa najlepsze, super skotkanie, ale określiłam swój budzet i dziewczyny za tą kwotę przedstawiły mi co mogą zrobić.
a ja powiem tak nie wierzcie w polecenia na tym forum ciągle kryptoreklamy....ja wydałam na dekoracje ok 2tys i bylo wszystko pieknie firmy nie podam bo nie warto na tym forum
no wlasnie moze pojade jeszcze raz i powiem ile moge wydac, albo wywojuje cos u rodzicow ;) jak tam bylam w oliwie glupio mi jakos bylopowiedziec ile mam pieniedzy, zeby nie pomysaly panie ze jestem jakas biedaczka;) ale jakby nie bylo panie maja pomysly na maksa :)
monisia napisz, dla mnie to wazne, skad mam brac informacje o fimach jak u mnie to bedzie w torjmiescie pierwszy slub w rodzinie, przeciez nie siagne firmy z bydgoszczy ktora kuzynce zrobila kwiaty...

mexa a ty jakie wybralas dekoracje ?? masz juz ta umowe z nimi?
wesola ola - podaj maila to Ci wszystko napiszę
bardzo Ci dziękuję!
aleksola24@interia.pl
najlepiej od znajomych rodziny ale napewno nie z tego forum tu tylko firmy same o sobie piszą a te najdroższe podobno kiepsko idze i mkoze tu sie wychwalaja :)
dzieki za ostrzezenia, ale ja nie rozumiem tego, poco jest forum jak cokolwiek sie pisze to juz od razu sugerujecie ze mam sie nie sluchaj bo sie wszystcy reklamuja, to co to jest forum czy portal reklamowy :/
bezsensu. ja tam bazuje na tym co widze jak sie spotykam z firma, swoje zdanie mam ale chcialabym jeszcze zoabczyc czy ktos ma doswiadczenie z tymi wykonawcami, to chyba nic zlego:)
napisałam to ogłoszenie bo nie mam nikogo z rodziny, kto robiłby w gdyni wesele a ponadto nie mam się jak spotkać z firmami, które wykonują dekoracje bo mieszkam obecnie daleko od trójmiasta - po to zresztą jest to forum żeby uzyskać jakieś informacje
http://www.aveart.pl
http://www.agatadekoracje.pl
http://www.designanddecoration.pl

zobacz zdjecia napisz maile i napewno dostaniesz jakies oferty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dziewczyny wytłumaczcie mi prosze o co tu chodzi , przeglądam wątek a tu co kilka pozycji powtórka postu , nie łapie o co biega.
O reklamę 3 firm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry