Widok

poszukiwana kolezanka partnerka

Witam z tej strony 26 latek z gdańska co mogę o sobie powiedzieć brunet sylwetka normalna 185cm wzrostu brązowe oczy , nie palę w wolnych chwilach uprawiam sport lubie spacery oraz spontaniczne wypady na piwko czy drinka : )gg10566092
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie z tobą pogadam mam 28 lat z Sopotu.
Sadyl zabrakło Ci słów?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
normalnie @sadylowi mowę odjęło :D

@Karola - podał nr GG to się odezwij, jak masz ochotę
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Komentarz Sadyla jest napisany niewidzialnym atramentem, widać go tylko w ultrafiolecie, szkoda, że nie widzicie, bo jest niezwykle zabawny ;)
@Kafka - to się podziel. Też chcemy się pośmiać :-)
Nie mogę, wciąż się śmieję ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też chce....
Wiesz, nie wiem czy mogę tak publicznie napisać. Niech przyjdzie Sadyl i sam opowie ;)
Czasami ktoś coś napisze, co budzi szeroki odzew.
Ale napisać NIC i spowodować takie ożywienie, to trza umić. Jestem z siebie dumny :D

A poważnie: skomentowałem pewien fakt, który wydał mi się co najmniej dziwny. I za chwilę zauważyłem, że to nie fakt jest dziwny tylko ja jestem ślepy i błędnie coś odczytałem. Na szczęście - zmieściłem się w "ustawowym" czasie i zdążyłem swoją wypowiedź usunąć, dzięki czemu nie wyszedłem na większego idiotę niż jestem w rzeczywistości :]
ach, szkoda, że to przegapiłam ;)
teraz wszyscy się będą zastanawiać co to było
Swoją drogą nie rozumiem dlaczego nie można usuwać swoich postów jak się jest zalogowanym. Fajnie by było gdyby była taka opcja.
> nie rozumiem dlaczego nie można usuwać swoich postów

Ja rozumiem.
Po pierwsze: Późniejsze odpowiedzi do tego posta byłyby (mogłyby być) niezrozumiałe, po jego usunięciu.
Po drugie: trzeba zawsze mieć z tyłu głowy, że słowa raz napisane będą uwiecznione do końca świata a przynajmniej internetu :) Taka motywacja do odpowiedzialności za własne słowa :)

Zawsze można poprosić Milusio Nam Panującego o usunięcie jakiegoś konkretnego wpisu. Przy dobrej argumentacji - nie ma z tym problemu :)
Jakoś na fb nie ma z tym problemu, nieważne że kolejne komentarze wydają się bez sensu. A jakoś nie widzę by wzrastała odpowiedzialność za własne słowa dzięki niemożności usuwania swoich wpisów na forum :)
> na fb nie ma z tym problemu

Nie wiem, nie używam :D
i dobrze, myślmy co piszemy :D

chociaż Tobie @sadyl udało się w ciągu magicznych dwóch minut :D i dałeś nam zagwozdkę .....

Inne tematy z forum Poznajmy się

Realnej na spacer (4 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry