Widok
Zapraszam do współpracy- własne efekty świetlne-dym bańki mydlane itp, nagłośnienie - szeroki wybór muzyki - możliwość ustalenia repertuaru prowadzenie całej imprezy, w tym konkursy i zabawy cena do uzgodnienia ostatnio grałem wesela i imprezy w: Róża Wiatrów Gdynia, Złoty Ul Sopot, Victor m.innymi dla Dariusza Michalczewskiego i hotel Astor Jastrzębia Góra, OW Muza w Juracie, Zatoka Sztuki- Sopot dla piłkarzy Lechii Gdańsk. Życzę miłego dnia. Kontakt tel. 603217068 DJ Zibi.
Mało masz czasu. Sprawdź DJ'a pana Marcina Pietrasa (DJ Marcel) tel. 602 158 497, z którym sama miałam przyjemność współpracować przy okazji mojego wesela w sierpniu zeszłego roku. Współpraca naprawdę udana. P. Marcin wcześniej wszelkie szczegóły z klientem i trzyma się planu, jest profesjonalnie przygotowany: garnitur, pełna kultura, klasa sama w sobie. Jak pojawi się coś niezaplanowanego, ma rękę na pulsie i jest przygotowany na niespodzianki. I co było dla nas najważniejsze: nie ulega namowom wypitych gości, którzy proponują mu alkohol, bo jak sam mówi, jest w pracy. Współpracuje z poważnymi obiektami hotelowymi, co świadczy o wysokim poziomie usług. Cenowo jest konkurencyjny i elastyczny. Nasi goście wspominają trzy za-je-bi-ste atuty naszego wesela: obsługa, jedzenie i DJ, dlatego szczerze go polecam i będę polecać bo lubię i cenię współpracę z profesjonalistami. ALE UWAGA!!!! MA NAPIĘTY GRAFIK. Zadzwoń i zapytaj. Ja miałam ślub w piątek, więc udało mi się go "złapać". Powodzenia. Justyna
Witam i zapraszam do zapoznania się z ofertą 2w1, czyli wyselekcjonowana muzyka połączona z występami wokalnymi na żywo oraz wyjątkowe animacje i zabawne interakcje dla gości w postaci niebanalnych zabaw i humorystycznych konkursów.
Szczegóły dostępne są na profilu pod adresem http://www.djnika.muzzo.pl
W razie pytań lub chęci spotkania proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 512 555 204.
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA ;)
Szczegóły dostępne są na profilu pod adresem http://www.djnika.muzzo.pl
W razie pytań lub chęci spotkania proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 512 555 204.
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA ;)
jestem djem- wodzirejem z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez muzycznych wszelkiego rodzaju
jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo,
Płyty dvd chętnie prześlę na Państwa adres domowy
Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite
Robię wyprowadzenia z domów Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych
Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych.
Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw
Cena na pewno zadowalająca
tel: 784035169
zesp7@wp.pl
jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo,
Płyty dvd chętnie prześlę na Państwa adres domowy
Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite
Robię wyprowadzenia z domów Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych
Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych.
Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw
Cena na pewno zadowalająca
tel: 784035169
zesp7@wp.pl