Widok
ja też szukam jakiego dekoratora do kościoła albo jakias kwiaciarnię, bo Dorado nie chcę bo sa za drodzy, a Estill tez nie bo również drodzy , moja koleżanka miała ich i umawiała sie na kwotę 500 zł, a pozniej mówili, że czegos nie ma i musiała u nich wybrac dekoracje z czegoś innego i w końcu zapłaciła u nich ok. 800 zł. Macie może kogoś sprawdzonego?
nie nie widzialam wystroju Alhambry. I mi tez sie rozchodzi o to żeby było ladnie i nie drogo poniewaz nie mam z kim się podzielic kosztami. Jestem sama więc chciałabym zeby było tanio. Kwiaciarnia będzie stroić mi kwiatami zywymi więc rozchodzi mi się o te tiule i łuk. Chyba ze jest taka firma która podekoruje równiez zywymi kwiatami to bym kwiaciarnie odmówiła...
Najlepiej wziąć kwiaciarnię, my tak zrobiliśmy i było super! Niedrogo a pięknie: ławki w kokardkach (co druga) i z kwiatkiem, cztery wysokie wazony z kwiatami (żywymi) i na ołtarzu i wszystko za 360 zł.
Ta dekoracja jest naprawdę piękna tylko jeden wielki minus, aż tak wysokie wazony z kwiatami u mojej siostrzenicy na Komunii była identyczna dekoracja jeśli chodzi o wysokość wazonów. Problem pojawia się wtedy że gdy ludzie siedzą nic nie widać co dzieje się przy ołtarzu bo kwiaty niestety zasłaniają cały urok. A przecież w tym dniu chodzi najbardziej żeby nas też było widać ;)) hehehe Pozdrawiam ;)))
http://www.mildan.com.pl/document.php?id=15&pageNo=3&tempId=-1
http://www.mildan.com.pl/document.php?id=15&pageNo=3&tempId=-1
no tak, ale jak sobie policze ile bym zapłaciła w innych firmach juz z żywymi kwiatami, to jest naprawdę drogo,dlatego porównywalnie do innych firma dla firma jest droga i nawet bez żywych kwiatów będą drodzy, może dla Ciebie Szakira nie, ale jak sobie pomyśle, że miałabym wydac tyle pięniędzy na dekorację, to chyba będe szukać dalej
nie rozumiem tych firm dekorujących: za sztuczne kwiaty liczą sobie 100 zł mniej niż za żywe, a przecież latem jest od groma tanich sezonowych kwiatów i wyszłoby o wiele taniej jeśli zrobiliby wystój świeżymi kwiatami. Ja wszystkie dekorację będę miała z żywych kwiatów kupionych w kwiaciarni, a tiulami i innymi pierdołami zajmie się firma dekoratorska.
na razie jestem zapisana na rozmowę w arttrend, ale chcę jeszcze pojechać do aveart i estil, bo w arttrend jest dość drogo. Chyba, że dogadam się z babką która będzie dekorować nam kościół, żeby salę też udekorowała (ale najpierw muszę zdobyć do niej namiary od księdza).
my mamy Alhambre do wystroju koscioła.
Byliśmy na targach i tam sie zdecydowalismy na nich....
za 20 stojaków ze sztucznymi kwiatami i połaczonych tiulem,
za dywan,
za ustrojenie krzeseł ( 4 sztuki) + klecznika
za bramę z kwiatami na wejściu
za 3 kompozycje kwiatowe ( kwiaty sztuczne )
mamy zapłacic 500 pln ale ponieważ dogadalismy sie z para przed nami ze oni tez skorzystaja z ich usług płacimy 750 na polowę.
Jak pisała któras z forumek najlepiej rozmawiac z włascicielka p. Wardak.
To bardzo mila babka i spokojnie idzie sie dogadac co do ceny.
jezeli chodzi o wystrój to maja w swojej ofercie różne propozycje od samych tiulowych kokardek po stojaki ze swiecami.
W porównaniu z innymi cenami firm ( bralismy pod uwage e-still, dorado, arrtend i jeszcze jedna firme z gdyni) dla nas wypadli najlepiej.
jak bedziesz chciała to ci podeśle zdjecia z targów jak wyglądają dekoracje które u nich zamówilismy.
Byliśmy na targach i tam sie zdecydowalismy na nich....
za 20 stojaków ze sztucznymi kwiatami i połaczonych tiulem,
za dywan,
za ustrojenie krzeseł ( 4 sztuki) + klecznika
za bramę z kwiatami na wejściu
za 3 kompozycje kwiatowe ( kwiaty sztuczne )
mamy zapłacic 500 pln ale ponieważ dogadalismy sie z para przed nami ze oni tez skorzystaja z ich usług płacimy 750 na polowę.
Jak pisała któras z forumek najlepiej rozmawiac z włascicielka p. Wardak.
To bardzo mila babka i spokojnie idzie sie dogadac co do ceny.
jezeli chodzi o wystrój to maja w swojej ofercie różne propozycje od samych tiulowych kokardek po stojaki ze swiecami.
W porównaniu z innymi cenami firm ( bralismy pod uwage e-still, dorado, arrtend i jeszcze jedna firme z gdyni) dla nas wypadli najlepiej.
jak bedziesz chciała to ci podeśle zdjecia z targów jak wyglądają dekoracje które u nich zamówilismy.
zastanawiam się nad estil, bo bardzo ładnie przystroili na jakieś wesele salę którą będziemy wynajmować.
Ja także zdecydowałam się na Alhambrę i póki co jestem bardzo zadowolona a jak było naprawdę zdam relację już wkrótce. Wydaje mi się, że mają naprawdę dobra ofertę, bo w dość przystępnej cenie można osiągnąć naprawde fajny efekt.
My płacimu 500 zł i w tej cenie jest:
-20 stojaków połączonych tiulem
-przystrojenie krzeseł i klęcznika
-dywan
-3 bukiety pod ołtarz
-girlanda (chyba tak to się nazywa, chodzi o taką zieloną bramę)
Długo nie mogłam się zdecydowac jaką firmę wybrać, obdzwoniłam chyba wszystkie w Trójmieście, początkowo 500 zł wydawało mi się dużo za dużo za przystrojenie kościoła ale wporównaniu z konkurencją Alhambra ma naprawdę dobrą ofertę.
My płacimu 500 zł i w tej cenie jest:
-20 stojaków połączonych tiulem
-przystrojenie krzeseł i klęcznika
-dywan
-3 bukiety pod ołtarz
-girlanda (chyba tak to się nazywa, chodzi o taką zieloną bramę)
Długo nie mogłam się zdecydowac jaką firmę wybrać, obdzwoniłam chyba wszystkie w Trójmieście, początkowo 500 zł wydawało mi się dużo za dużo za przystrojenie kościoła ale wporównaniu z konkurencją Alhambra ma naprawdę dobrą ofertę.
zdjęcia podesle ci wieczorkiem bo w pracy nie mam niestety...
postaram sie znaleźć watek gdzie wklejalam te zdjecia to ci podam linka.
Co do ceny to wyglada to w ten sposób ze jak jest jeden ślub to płacimy 500 za drugi 50% a za 3 - 25% ceny wyjściowej.
Nas jest 2 pary wiec płacimy 750 po połowie czyli wychodzi nam 375 pln od pary.
postaram sie znaleźć watek gdzie wklejalam te zdjecia to ci podam linka.
Co do ceny to wyglada to w ten sposób ze jak jest jeden ślub to płacimy 500 za drugi 50% a za 3 - 25% ceny wyjściowej.
Nas jest 2 pary wiec płacimy 750 po połowie czyli wychodzi nam 375 pln od pary.
Słuchajcie, moja znajoma była w Alhambrze i okazało się, że w rzeczywistości to firma ta nie jest taka tania, za stojaki, bramę i klęczniki kasują 550 zł, plus do tego dochodzi za dojazd poza trojmiastem, liczą sobie 2 zł za km w ta i z powrotem, czyli ja jako, że nie jestem z trojmiasta, za sam dojazd zapłaciłabym 180 zł, czyli ogólnie przeszło 700 zł, a do tego koleżanka mówiła, ze ta dekoracja w rzeczywistości za ładnie nie wygląda, dosyć kiczowato
a słyszałyście coś o aveart? Dzisiaj jestem umówiona z babeczką z tej firmy i chciałabym przygotować się psychicznie na ceny.
byłam w poniedziałek
mam mieszane uczucia co do tej firmy
z całą stanowczością liczą sobie zbyt dużo!!
mam mieszane uczucia co do tej firmy
z całą stanowczością liczą sobie zbyt dużo!!
aha i te ich dekoracje wcale nie są takie rewelacyjne... kobitka przesłała mi zdjęcia z dekoracji robionej 14 kwietnia w kolorystyce którą ja chcę i powiem szczerze, że rozczarowały mnie te fotki :( myślałam, że stać je na więcej
Wróciłam ze spotkania z babeczkami z Aveart i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miłe kobiety i mają mnóstwo pomysłów na dekoracje. Wycenę dekoracji sali dostanę pod koniec następnego tygodnia razem z końcowym projektem i propozycjami ewentualnych jego zmian. Myślę, że biorą dość dużo pieniędzy, ale stawiają sprawę jasno, że gdyby było nam za drogo to one postarają się zmienić kwiaty na tańsze i różne inne rzeczy żeby wyszło taniej. Aha i dla mnie najważniejsze jest to że każdą dekorację robią od początku do końca od nowa - nie ma czegoś takiego że jeżdżą z gotową wypłowiałą bramą ze sztucznych kwiatów od wesela do wesela.
pamietajcie dziewczyny ze to sa zdjęcia z targów... wiec na malej powierzchni chcieli jak najwiecej pokazac...
widzialam próbna wizualizacje wystroju naszego kosciołka i zupełnie inaczej sie to prezentuje - nam to odpowiada ( a jest nas 3 pary w tym samym dniu) ale oczywiscie gusta sa różne i nie bede o tym dyskutowac bo jednym sie podoba to a drugim tamto...
widzialam próbna wizualizacje wystroju naszego kosciołka i zupełnie inaczej sie to prezentuje - nam to odpowiada ( a jest nas 3 pary w tym samym dniu) ale oczywiscie gusta sa różne i nie bede o tym dyskutowac bo jednym sie podoba to a drugim tamto...
hej babeczki :-)
ja wczoraj mialam rozmowe z wlascicielka kwiaciarni w City forum w Gdańsku (takie male wolonostojace stoisko na dole city forum przed wejsciem do tunelu). Kobietka rzeczowo gadala (prze tel.) umowilam sie z nia na niedziele ... ma w tym czasie pojechac do mojego kosciola, obadac wszystko i przyjechac z gotowym projektem wystroju no i fotkami z roznych jej dziel.... dodam, ze wspolpracuje z dekoratorka wnetrz i razem maja byc na spotkaniu w niedziele.
Nie pamietam kurcze nazwy, bo podala mi przez tel. na samym poczatku rozmowy a tego jak wiadomo nigdy sie nie zapamietuje ;p
Po spotkaniu opowiem wam, jak wyszlo i mam nadzieje, ze dostane jakies fotki, albo ten rozrysowany przez projektantke projekt (ktory podobno dostane na pamiatke) to go zeskanuje i wkleje Wam... nooo, zobaczymy jak to bedzie wygladac.... ;p
wiem, ze dysponuja stojakami na kwiaty, bramami, tiulami i innymi tam takimi roznymi pierdulkami, ktore sa do wystruje niezbedne....
wiec zdam szczegolowa relacje :-))))))
ja wczoraj mialam rozmowe z wlascicielka kwiaciarni w City forum w Gdańsku (takie male wolonostojace stoisko na dole city forum przed wejsciem do tunelu). Kobietka rzeczowo gadala (prze tel.) umowilam sie z nia na niedziele ... ma w tym czasie pojechac do mojego kosciola, obadac wszystko i przyjechac z gotowym projektem wystroju no i fotkami z roznych jej dziel.... dodam, ze wspolpracuje z dekoratorka wnetrz i razem maja byc na spotkaniu w niedziele.
Nie pamietam kurcze nazwy, bo podala mi przez tel. na samym poczatku rozmowy a tego jak wiadomo nigdy sie nie zapamietuje ;p
Po spotkaniu opowiem wam, jak wyszlo i mam nadzieje, ze dostane jakies fotki, albo ten rozrysowany przez projektantke projekt (ktory podobno dostane na pamiatke) to go zeskanuje i wkleje Wam... nooo, zobaczymy jak to bedzie wygladac.... ;p
wiem, ze dysponuja stojakami na kwiaty, bramami, tiulami i innymi tam takimi roznymi pierdulkami, ktore sa do wystruje niezbedne....
wiec zdam szczegolowa relacje :-))))))
Ja mam od pani Małeckiej - Salonik Fotograficzny na ul. Rolniczej w Gdyni. Płacę 350 zł za stojaki ze świecami wzdłuż ławek, do nich przymocowane są tiule, przystrojenie krzeseł i klęczników. Dodatkowo będą dwa stojaki w przedsionku. Pani proponuje też pergolę (łuk) za dodatkowe 100 zł. Ja będę miała ze sztucznych kwiatów, ale robi także ze świeżych.
Uważam, że ten wystrój jest bardzo gustowny, bez zbędnego przepychu, ale to zależy co się komu podoba i w jakim kościele ma ślub.
Uważam, że ten wystrój jest bardzo gustowny, bez zbędnego przepychu, ale to zależy co się komu podoba i w jakim kościele ma ślub.
wysłałam zapytanie przez e-mail do arttrend i wyceniła mi babeczka 600zł za 20 stojaków na aleje, bramke, dywan, ubranie 4 krzeseł i klęczników. dodatkowo jesli sobie życzymy żywe kwiaty to trzeba je doliczyc. Ale w 1000zł napewno się zmieścimy i wystroj już jest duży i widoczny, a cena wzrosła bo kwiaty w tym sezonie podobno strasznie zdrozaly;/;/
napisala mi jeszcze, ze przy wyborze kompleksu (kosciol, sala, samochod, wiązanka dla mnie i świadkowej, butonierek i wszystkiego co sobie tylko wymarze) oczywiscie ceny spadają (zakupuje sie wieksza ilosc kwiatow i takie tam) i ze 2000zł wyjdzie za wszystko. wg mnie to nie jest az tak wygórowane, bo jak bierzesz wszystko od innej firmy to mozesz zaplacic tyle samo albo i wiecej.
nie wiem, napewno troche kasy jest, ale za piekny wystroj trzeba zaplacic;) napisze jeszcze do innych firm i zobaczymy co one na to ;)
a jak wasze poszukiwania dziewczyny?
napisala mi jeszcze, ze przy wyborze kompleksu (kosciol, sala, samochod, wiązanka dla mnie i świadkowej, butonierek i wszystkiego co sobie tylko wymarze) oczywiscie ceny spadają (zakupuje sie wieksza ilosc kwiatow i takie tam) i ze 2000zł wyjdzie za wszystko. wg mnie to nie jest az tak wygórowane, bo jak bierzesz wszystko od innej firmy to mozesz zaplacic tyle samo albo i wiecej.
nie wiem, napewno troche kasy jest, ale za piekny wystroj trzeba zaplacic;) napisze jeszcze do innych firm i zobaczymy co one na to ;)
a jak wasze poszukiwania dziewczyny?
witaj na kazda pogode:)))
ja wynajmuje firme arttrend, uwazam ze 2000 tys to wcale nie wygorowana cena za caly kompleks.
masz racje, kazda inna firma za taka dekoracje wzielaby takie same pieniadze a moze i wieksze!
ja nie mam watpliwosci:) arttrend to jest to !!!
ja wynajmuje firme arttrend, uwazam ze 2000 tys to wcale nie wygorowana cena za caly kompleks.
masz racje, kazda inna firma za taka dekoracje wzielaby takie same pieniadze a moze i wieksze!
ja nie mam watpliwosci:) arttrend to jest to !!!
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Chcę Wam zaproponować moje usługi dekoracji kościoła cena za cały pakiet to 1000zł w skład dekoracji wchodzą:
- 2 pergole ( bramy) ubrane w kwiaty i tiul z dwoma donicami z kwiatami po bokach
- 20 szpalerów ubranych w kwiatach i tiulu
- dekoracja klęcznika
- dekoracja krzeseł Młodej Pary
- dekoracja krzeseł Świadków
- kompozycja na ołtarz
kilka fotek dekoracji jest na mojej stronce ;)
www.artslub.yoyo.pl
oraz kontakt tel. 792-792-441
POSIADAM JESZCZE WOLNE TERMINY NA 2009
- 2 pergole ( bramy) ubrane w kwiaty i tiul z dwoma donicami z kwiatami po bokach
- 20 szpalerów ubranych w kwiatach i tiulu
- dekoracja klęcznika
- dekoracja krzeseł Młodej Pary
- dekoracja krzeseł Świadków
- kompozycja na ołtarz
kilka fotek dekoracji jest na mojej stronce ;)
www.artslub.yoyo.pl
oraz kontakt tel. 792-792-441
POSIADAM JESZCZE WOLNE TERMINY NA 2009
Witam
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą
http://dekoracje.britain.com.pl

Cena tej dekoracji to 550 zł
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą
http://dekoracje.britain.com.pl

Cena tej dekoracji to 550 zł
Najlepsze dekoracje kwiatowe robi Pani Kasia: http://zielonestudio.eu.interia.pl/index.html
Dekorowała moją salę i jest bezkonkurencyjna!!
Gorąco polecam.
Dekorowała moją salę i jest bezkonkurencyjna!!
Gorąco polecam.
maritiki@op.pl
ja miałam kwiaciarnie rafa z wejherowa i byłam bardzo zadowolona miałam materiały przy ławkach krzesła i klęcznik wystrojony oraz dwie kompozycje z żywych kwiatów na stojakach i jedna pod ołtarzem i zapąłciłam 450,00 i tak jak została spisana umowa tyle zapłaciłam dziwie sie że inne firmy tak podniosły koszty
Ja polecam http://indigoefd.eu/, rewelacyjna dekoratorka. Potrafi wyczarować świetne dekoracje. Na moim weselu wszyscy byli zachwyceni.
spróbuj http://www.kwiaciarniasophie.pl ja byłam bardzo zadowolona