Widok

poszukuje osób cwiczacych lub chcacych trenowac sztuki walki

Społeczność Temat dostępny też na forum:
poszukuje osób cwiczacych lub chcacych trenowac sztuki walki
czesc wam,chciałbym założyc małą grupe,gdzie bedziemy mogli sie sparowac,wymieniac doswiadczeniem i wiedza za darmo..dzwoncie lub piszcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej:) ja w sprawie "nauki" sztuk walki? mozesz podac jaki byl to koszt oraz gdzie bysmy sie spotykali?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ASD

Chętnie się dołączę tak jak kolega wyżej :)

hej

ale to za darmo napisz mi smsa lub zadzwon lub daj swoj numer

treningi

hej,ale to za darmo,napisz mnie eska
jakie miasto?
i o czym konkretnie mowa :)
Teoretycznie wszystko wygląda pięknie - wymiana wiedzy za darmo.

Ale :
1. Gdzie będziecie ćwiczyć ? W lecie można ćwiczyć gdzieś na trawie lub plaży ale co z jesienią zimą i wiosną ? Potrzebna jest sala a to kosztuje.
2. Żeby wymieniać się wiedzą i doświadczeniem trzeba mieć tą wiedzę i doświadczenie. O kontuzje jest bardzo łatwo.

Jeśli ktoś ma chęć poćwiczyć w małej grupie z fajną atmosferą to polecam treningi na Przymorzu w klubie Piastuś
Środa 18.15 - 19.15 ( dorośli i dzieci )
Piątek 18.00 - 19.00 ( dorośli )
Piątek 17.00 - 18.00 ( dzieci )
Trening kosztuje - 10 zł za godzinę.

Jeśli ktoś chciałby spróbować ale się waha proponuje przyjść na jeden trening i sprawdzić.

Wiek nie ma znaczenia :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wszystko fajnie pięknie ale nadal nie wiadomo CO trenujecie? :)
W Piastusiu jest Hapkido
a to nie dla mnie :( szukam dalej
Jeśli mieszkasz na Przymorzu lub w okolicach Przymorza bo jednak lokalizacja ma duże znaczenie to proponowałbym zrobić dzień przerwy w poszukiwaniach i przyjść na jeden trening. Najlepiej w Piątek 18.00 gdy grupa dorosłych ćwiczy bez juniorów i upewnić się że to nie dla Ciebie :-)
Dziekuje ale trenowałam Muay Thai i tylko to mnie interesuje :)
W takim razie życzę owocnych poszukiwań ale jakby co to Piątek 18.00 sala na piętrze :-)

muai thay

na przymozu jest,wystarczy w google wpisac a nie pytac tych tepków z hapkido
gdzie?

muay thai

ul. jagiellońska 11
1. Co to za słowo - tepków - domyślam się że miało być tępaków. Niestety obrażać też trzeba umieć bo w przeciwnym wypadku można zwyczajnie samemu się ośmieszyć. :-)
2. O Przymorzu w tym wątku pisałem tylko ja, a ja akurat nie szukam sekcji Muai Thai.

osmieszony

o ja ale mnie głupio ja pierdziele chyba sie potne hehehe
Najpierw agresja w stosunku do obcych osób następnie autoagresja i napad histerii.
Proponowałbym żebyś udaj się do specjalisty.

Hapkido

Hapkido jest fajne,spoko,o kontuzje łatwo zawsze i wszedzie,ja mam wiedze,miejsce,i praktyke,ale nie chodzi tu o nauke,tylko o zabawe i wymiane doświadzcenia,wspólne treningi itp..proponuje przeniesc konwersacje na telefon.

Hapkido z checia tez bym spróbował ale na zasadzie uzupełnienia muai-thai i BJJ o ile takich ludzi tez chcecie.
Jeśli chodzi o grupę z Piastusia to nie ważne jest czy my kogoś chcemy tylko czy tzw ktoś będzie chciał przychodzić na zajęcia.
Polecam przyjść na jeden trening, zobaczyć i ocenić czy taka forma treningu pasuje.
Wiek i płeć nie ma znaczenia.
Niestety kilku stałych trenujących ostatnio z różnych przyczyn się wykruszyło więc aktualnie grupa jest bardzo kameralna.

hej wam

niewiedziałem ze ktos tu pisze..więc doswiadzcenie mam kilku letnie,wiem ze to nic,ale..wiadomo o co chodzi,mam miejsce do stójki,do parteru niestety nie,mam dwa worki,tarcze,troche innego sprzetu,jestem z osowy,szczegóły telefonicznie,nie bujcie sie pisac sms:)
jestem chętny
Też chętny, szczególnie boks, ale inne sporty też mogą być. Ciekawie byłoby zebrać kilka lub kilkanaście osób i wspólnie się pobawić, każdy coś tam o tych sportach wie
odnoszę wrażenie, że to raczej anons towarzyski, bo większość chce się tu wspólnie bawić i wymieniać nie wiadomo czym...

sugeruję pójść na normalną sekcję, wybulić miesięcznie te 100 zł i nabierać praktyki pod okiem osób, które rzeczywiście mają o tym pojęcie, żeby później nie zakładać balachy na szyje, skrętówek na oczy czy kopać na głowę obrotówką..

ponadto, jeśli mówimy tu o konkretnych sekcjach bjj/mma/mt w trójmieście, to oferują one bardzo często dodatkowe możliwości spotkań w grupie np. w weekendy, gdzie duży nacisk kładziony jest na sparingi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to daj namiary gdzie można potrenować, w szczególności w weekendy bo w tygodniu nie wyrabiam
Na siłowni power pit gym zajęcia sztuk walki są w cenie karnetu

pozdrawiam

Inne tematy z forum Sport

Karnet do oddania (5 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Fitness i siłownia - gdzie? (8 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (6 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

do góry